Hva er årsaken til en kontrollmodul på et kjøretøy for å gå dårlig?

Hva er årsaken til en kontrollmodul på et kjøretøy for å gå dårlig?


Kontrollmodulen av et kjøretøy er i utgangspunktet den datamaskinen som gjør tenkning for en motor styresystem. Det påvirker funksjonen av ting som strekker seg fra kjøretøyets ladesystem for sin overføring. Dette er grunnen til at når kontrollmodulen går dårlig, motoren lider funksjonalitet spørsmål også.

spenning Load

En av de viktigste tingene som kan føre til en kontrollmodul på et kjøretøy for å gå dårlig er overspenning. Dette kan forekomme når et kort foreligger i kretsene i enten en solenoid eller aktuator. Bytte kontrollmodulen vil gjøre noe godt hvis shortsen ikke behandles som erstatning kontrollmodulen vil oppleve spenning overbelastning også.

Vann

En annen ting som kan føre til et kjøretøy kontroll modul for å gå dårlig er vann. Kretser blir kortsluttet ut og kontroll modulens elektriske forbindelser blir skadet av den korrosjon som bygger hvis vann klarer å komme på innsiden av kontrollmodulen. Dette er grunnen til at reparasjoner er vanligvis ikke engang forsøkt på kontrollmoduler som kommer ut av oversvømte biler.

Vibrasjoner og Stress

Vibrasjoner samt termisk stress har også vært kjent for å forårsake kontrollmoduler til å gå dårlig. Dette er fordi de kan forårsake små sprekker for å danne i kontroll modulens kretskort. Imidlertid, i motsetning til vannskader, er denne type av skade på en kontrollmodul kan repareres.