Hva er 3 mulige kilder til drivstoff for biodiesel produsenter?

Hva er 3 mulige kilder til drivstoff for biodiesel produsenter?


I jakten på energikilder som er mer miljøvennlige, samt kostnadseffektive, er biodiesel dukker opp en topp kandidat. The National Biodiesel Board definerer biodiesel som et rentbrennende alternativ drivstoff, produsert fra innenlandske, fornybare ressurser. Biodiesel er dannet gjennom en kjemisk prosess ved hjelp av fettstoffer eller oljer. Kildene for disse fett og oljer er oppmuntrende mangfoldig.

Spiselige og uspiselige oljer

Soyabønner og mais er avlingene oftest forbundet med alternative drivstoff. Begge er allerede i produksjon, selv om det er bekymringer om hvorvidt drivstoff skal konkurrere med mat for verdifulle ressurser. Teknisk oljeproduserende planter også holde løftet, spesielt de som vokser på land ellers vanskelig å gård. Et slikt anlegg er jatropha, som WebEcoist kaller den "nye elskling av biodiesel bevegelse."

Avfallsprodukt

Takk til biodiesel, avfall vegetabilsk olje er slik en ettertraktet handelsvare som forskere er ute etter mer rikelig kilder til avfall for å slå til drivstoff. Søppel er full av fett og oljer. Så er kloakk. Alternative Energy News rapporterer at et team av forskere ved University of Nevada har også utviklet en prosess for å lage biodiesel fra noe de kaller "kylling fjær måltid," består av fjær, blod og innvoller.

alger

En high-yield kilde av olje til biodiesel er alger. Oljeproduserende alger trives i vann og forholdene uegnet for normale avlinger, slik at ingen dyrkbar jord eller andre dyrebare ressurser er nødvendig. Algene kan også dyrkes i avløpsvann fra renseanlegg, ifølge forskere ved Rochester Institute of Technology.

Fremtiden

Selv om fremtiden ser lys ut for biodiesel, voksesmerter er uunngåelig. Fakta eller fiksjon, i en kamp av mat kontra drivstoff, er biodiesel dømt til å tape, spesielt i land hvor det spøkelset matmangel allerede vevstoler. Ved hjelp av avfall for å gjøre drivstoff er en drøm som går i oppfyllelse; produksjonen fra dagens teknologi er imidlertid begrenset. Oljeproduserende alger er bare en av et økende antall lovende nye ideer. Alle av dem møte hindringer, men de er alle som blir forfulgt av stadig mer markeds- og teknologisk avanserte grupper. Bare tiden vil vise som om noen av disse kildene vil være tilstrekkelig til å gjøre en betydelig bulk i verdens tørst for drivstoff.