Hva er 1.3 interpolert megapiksler?

Hva er 1.3 interpolert megapiksler?


En megapiksel refererer til en enhet som består av 1 million piksler, eller de minste enhetene i et bilde. Interpolering, eller etablering av nye verdier, kan brukes til megapiksler for å forbedre et bilde.

interpolasjon

Interpolering frembringer en ny verdi basert på kjente verdier. Når du er på objekt rastreres, eller konverteres til en piksel bilde fra en vektorgrafikkformat, som bruker poeng, kurver og linjer for å danne et bilde, kan alle pikslene er opprettet mellom punktene (bildepunkter) fylles ut ved hjelp av en interpoleringsalgoritme. Denne algoritmen, eller matematisk formel, tar verdien informasjon fra eksisterende data og bruker den til å bestemme ulike attributter, for eksempel pixel farge, av de nye dataene.

bilde~~POS=TRUNC

Interpolasjon kan doble mengden megapiksler i et bilde. Enkelte kameraer kan fange et 1,3 megapiksel bilde, for eksempel, og interpolere det bildet til 2,6 megapiksler. Denne økningen i piksler forbedrer fargen og detaljene i bildet.

begrensninger

Ekstra megapiksler produsert av interpolering er ikke sanne piksler konverteres fra et originalt bilde. Interpolasjon representerer en tilnærmelse laget av verdier av eksisterende bildeelementer, noe som resulterer i kunstige data. Bildene produseres ved hjelp av interpolerte megapiksler ofte ikke er så klart som ikke-interpolerte bilder.