Hva Elementer trenger du å søke om Handikapparkering?

Hva Elementer trenger du å søke om Handikapparkering?


Noen medisinske forhold gjør det vanskelig å bevege seg fra ett sted til et annet. Dette kan gjøre hverdagslige aktiviteter, som å gå til butikken, se en film eller spise på en restaurant, et problem. De fleste bedrifter avsatt spesielle parkeringsplasser for å imøtekomme de som har en funksjonshemming. Men for å parkere i disse rommene, må du ha et handikappet parkeringstillatelse, som du kan få fra din lokale Department of Motor Vehicles, eller DMV.

Disability Proof

En av de viktigste elementene du trenger for å søke om en handikappet parkeringstillatelse er bevis på funksjonshemming fra legen din. Selv om hver stat har sine egne krav til hva som utgjør en funksjonshemming, er kravene ofte inkluderer bruk av en hjelpemiddel for mobilitet; å ha en respiratorisk sykdom; å ha en hjertesykdom; og har vanskeligheter med å gå mer enn en bestemt avstand, ofte 200 fot. Legen må også angi hvor mye tid hvor du er ufør, spesielt hvis funksjonshemming er midlertidig.

Identifikasjon

For å sikre at ingen prøver å få en handikappet parkeringstillatelse basert på andres medisinsk tilstand, er du pålagt å gi legitimasjon når du søker. Denne identifikasjonen må samsvare med annen informasjon. I de fleste tilfeller kan du bruke førerkort eller statlig ID; hvis du ikke har disse, så pass fungerer også. Hvis du gir et førerkort, da noen stater krever at du gjenerobre din førerens test for å sørge for at din medisinske tilstand påvirker ikke evnen til å kjøre.

skjemaer

Som de fleste andre forespørsler på DMV, må du fylle ut og ta med riktig søknadsskjema. I noen stater, inneholder form et område som legen din må fylle ut, detaljering din tilstand. Andre stater kan kreve at du få skjemaet attestert før bringe den inn til DMV. Du kan få en kopi ved å sende noen til å plukke opp, stopper i deg selv eller sjekke DMV hjemmeside for å se om formen er tilgjengelig på nettet.

Betaling

Mengden av betaling vil du skylder for en handikappet parkeringstillatelse varierer både av staten og av hvilken type tillatelse du søker. I de fleste tilfeller, hvis din funksjonshemming er permanent, så du trenger ikke å betale for parkeringstillatelse. I noen stater, langsiktige funksjonshemninger, slik som de som varer lenger enn et år, kan også kvalifisere for en gratis tillatelse. De fleste statene krever midlertidige tillatelse holdere med nedsatt funksjonsevne som varer mindre enn ett år, slik som de utvinne fra en operasjon, til å betale en liten avgift for tillatelsen. Sjekk med din lokale DMV.