Hva du ikke å betale for når du kjøper en ny bil

Ifølge Federal Trade Commission, er en ny bil den nest dyreste kjøp som forbrukere gjøre, ranking rett bak å kjøpe et hjem. Det er viktig å få best mulig avtale for pengene.

Forskning bilen som du er interessert i før du går til forhandleren. Hvis du føler at bilforhandleren presser deg til å ta avgjørelser, ikke vær redd for å gå bort.

Høyere lån / renter

Du har gjort et tilbud på den bilen du ønsker å kjøpe, og forhandleren akseptert tilbudet. Det er på tide å flytte til økonomikontoret til å signere den endelige papirene. Vokt dere for at smilende finans personen bak skrivebordet, som hans eller hennes jobb er å presse mer profitt ut av deg.

Ikke signere kontrakten raskt, og skynde ut døren, som finans kontoret kan ignorere avtalen du gjorde med sitt kontor, og sette en høyere lån rente, og lengre tidsperiode for å betale inn på kontrakt, noe som resulterer i mer interesse kostnader.

Når du har signert kontrakten, og uttalte at du har lest og forstått vilkårene, står du fast betale høyere rente, så ta deg tid og lese kontrakten nøye.

Hvis du ikke er fornøyd med lånebetingelser som forhandleren er å tilby, forhandle direkte med individuelle långivere, og du kan finne lavere priser som du har råd.

kreditt~~POS=TRUNC

Når du kjøper ny bil, kan du bli fortalt at du bør kjøpe kredittforsikring, for å betale ned lånet i tilfelle du dør, eller hvis du ikke kan arbeide på grunn av en funksjonshemming. Du har kanskje allerede kredittforsikring gjennom ditt eget forsikringsselskap, så sjekk retningslinjene før du kjøper kredittforsikring fra forhandleren.

Føderale lover krever ikke at du å kjøpe kredittforsikring, og hvis det er nødvendig for å fullføre auto finansiering, må kostnadene tas med i den årlige prosentsats.

Sjekk med forsikring kommissær eller Consumer Protection Agency i staten for å se om det er noen krav til kredittforsikring.

ekstra tilbehør

Du siterte en høy månedlig betaling, men siden den inneholder en bil alarm, stoff beskyttelse for seter og teppe, og maling fugemasse for å beskytte din bil finish, aksepterer du beløpet.

Hva forhandleren ikke forteller deg er at disse tilbehør er valgfrie, og at du betaler ekstra for dem.

Spør forhandleren hva som er inkludert i den månedlige betalingen, og si nei til noen ekstra tilbehør som du ikke trenger.