Hva bruker du når du bruker Touch Up Paint på biler

Ulykker skjer når du kjører din bil, spesielt små som krever touch-up maling for å hjelpe skjule mindre skader. Dette kan være fra bumping veggen når du trekker inn i oppkjørselen, en handlekurv nudging støtfangeren på matbutikken eller noen tanke han åpnet døren, bare for å finne bilen din mens den er parkert.

Maling penner

Disse er praktiske enheter for å holde på hånden i hanskerommet eller noe annet sted i bilen. Disse maling penner er akkurat hva navnet sier: penner, omtrent på størrelse med en Sharpie markør, med en bestemt farge på innsiden brukes til å korrigere maling riper. Å bruke den, rist godt, det samme som du ville for en boks med spraymaling, og deretter fjerne hetten og spore over ripete området. Sett litt press på pennen og malingen vil komme ut, følger dine bevegelser (det fungerer ligner på en hvit ut penn). La malingen tørke (kjører bilen vil hjelpe denne). Du må kanskje gjenta prosessen og legge til en andre strøk.

Touch-Up Spray Paint

Berørings-up spray maling bokser er større (selv om bare omtrent halvparten så stor som en typisk boks spraymaling) enn maling penner. Disse er bedre for større malings riper på grunn spray av malingen dekker et større område. Rist boksen for et øyeblikk eller to før du tar av lokket. Rett dysen mot bunnen av, men pass på at du ikke er for nær. Seks inches anbefales, men du kan justere tilsvarende som maling. Hvis du er for nær når du spray maling, vil luften fra kan blåse malingen bort fra ønsket plassering på steder rundt der du sikter. Hvis du er i nærheten lys eller andre inventar, kan dette resultere i en uønsket effekt.

Touch-Up Kit

Berørings-up kits er for presise riper, og du vil normalt bare bruke dem når bunnen er liten og hvis fargen ikke er å finne i en maling penn. Det tar også ekstra arbeid for å gjøre dette så godt. Maling kits vanligvis kommer med et stort utvalg av farger og en liten børste. Du kan enten helle en liten mengde maling i en container eller dyppe penselen i smerte direkte. Sakte male over grunnen av ved hjelp jevne slag. Når du har fullført oppgaven, skyll av penselen slik at malingen ikke tørker. Også, hvis du må, DAB bort overflødig maling med et papirhåndkle. Dette vil sikre at malingen ikke tørker tykk på ett sted.