Hva betyr det når telefonen Echos?

Hva betyr det når telefonen Echos?


Få ting frustrere telefonbrukere mer enn å høre et ekko i telefonens øreplugg, men dette problemet kan oppstå fra en rekke kilder. Tradisjonell telefontjeneste har utviklet seg til å inkludere flere ekko reduserende sikringstiltak, men moderne telefoni som Voice over Internet Protocol, eller VOIP, og mobiltjenester tilbyr flere muligheter for ekko å oppstå.

Høyt volum

Ifølge trådløs kommunikasjon selskapet Verizon, kan enkelte telefoner faktisk produsere sine egne ekko. På selskapets Ofte stilte spørsmål nettside, forklarer Verizon at brukere som hører et ekko kan ha volumet skrudd opp for høyt på telefonrøret. Når telefonens øreplugg spiller en lyd ved høyt volum, plukker telefonens mikrofon opp lyden og re-sender det. I et slikt tilfelle kan begge ringer har et ekko tilstand. For å bøte på dette problemet, anbefaler Verizon bare å skru ned volumet på en eller begge telefoner.

hybrid Svikt

Internett telefonbrukere med VoIP-tjenesten kan høre et ekko som følge av forskjeller mellom Internett og det offentlige telenettet. Ifølge telefoni nettstedet Adaptive Digital, telefonselskaper bruker en hybrid enhet for overgang samtaler mellom fire ledninger Internett-tilkoblinger og to-leder PSTN. Blant andre formål, fungerer denne enheten den hensikt å identifisere og avbryter ekko i samtalen. Hvis enheten ikke fungerer som den skal, eller hvis telefonselskapet ikke bruker en hybrid enhet som kan oppdage og avbryter ekko, kan VOIP brukere høre et ekko under samtalen.

Ventetid

VOIP brukere kan også oppleve ekko når de har dårlig internettforbindelser og i perioder med Internet lunger. Ifølge Internett-telefoni organisasjonen VOIP Info, kan datapakker som fører samtaler stemme bli sendt feil når passert over en dårlig kvalitet Internett-tilkobling. Noen av disse pakkene kan bli sendt feil, mistet eller på annen måte ute av stand til å nå sine mål. Som et resultat av hybrid enhet som gir ekko-tjenesten kan ikke på riktig måte å identifisere og løse ekko betingelser. På samme måte kan trafikk på nettverket lengre tid for VOIP datapakker for å nå sine mål og gå tilbake til avsenderen, og denne forsinkelsen kan føre til at brukeren å høre sin egen stemme litt tid etter å ha snakket.

betraktninger

Selv om ekkoene kan skape problemer for telefonbrukere, påpeker VOIP Info at innringere har blitt vant til å høre sin egen stemme, som en form for ekko, når de snakker i en telefon håndsett. Denne tilstanden normalt ikke føre til en distraksjon, skjønt, som ekko oppstår som ringer snakker; i stedet, blir ekkoet plagsom når nettverket eller håndsett problemer føre til at lyden skal gjenta noen tid etter at innringeren snakker. I tillegg har tradisjonelle faste telefonselskaper er avhengige av to-tråds-kretser for å betjene telefonforbindelser, og disse kretsene typisk lette samtaler uten å skape ekko så lenge kretsen opprettholder kontinuitet og normal elektrisk impedans.