Høy Lav Switch Problemer med Headlights

Head brytere tillater føreren å skifte mellom de høye og lave bjelker. Frontlys bryteren får strøm gjennom den store ledningene blokk bak det, og er beskyttet mot overspenning ved en sikring på sikringspanelet. Utskifting frontlys brytere kan koste hundre dollar for den del, men du kan spare penger ved å diagnostisere et problem med frontlys bytte selv.

Lykte Switch

En vanlig kilde til problemer med frontlys brytere er kontaktene. Kontaktene koble frontlys bryteren ledninger kvartal til frontlys bryteren. Kontaktene kan korrodere, slites ned eller til pause. Kontroller kontaktene på frontlys bryteren for misfarging. Skrubbe av misfarging med en blyant viskelær og plassere dielektriske gel på kontaktene for å hindre fremtidig korrosjon. Trekk opp bøyde kontakter med tang. Slitte kontakter må skiftes ut hvis de ikke er lange nok til fast nå kontaktene fra ledningene blokken.

Lykte Switch Kabling Block

Frontlys bryteren ledninger blokk kan være kilden til problemene du har med din frontlys bryteren, ettersom terminalene på ledningene blokken kan ruste akkurat som kontaktene på frontlys bryteren. Terminalene kan også smelte isolasjonen dekker dem, forårsaker shorts. Inspiser ledningene blokk ledningsnett for korrosjon eller shorts. Rengjør ledningene på samme måte som du renset kontaktene på frontlys bryteren, og erstatte eventuelle ledninger som er frynsete eller har smeltet eller mangler isolasjon.

Lykte Switch Fuse

Et par sikringer på sentralen operere på frontlys bryterkretser for å unngå bølger av elektrisitet fra skade frontlys bryteren. En sikring hindrer en bølge fra å nå frontlys bryteren når en bølge blåser sikringen. Men den gamle sikringen hindrer strøm fra å nå frontlys bryteren. Av denne grunn bør du sjekke sikringene som opererer på frontlys bryterkretser for å se om noen av dem er blåst. Plasseringen av sentralen varierer etter merke og modell av bilen. De fleste sikringer kan fjernes fra gruppesentralen ved å trekke dem ut av sporene.