How to Program SIM-kort

How to Program SIM-kort


Mobiltelefoner som tilbys av GSM-mobilnettverk bruke en liten minneenhet kalt Subscriber Identity Module (SIM). Som huser telefonnummeret ditt, rate plan informasjon, kontakter og tekstmeldinger. Du kan bytte ut et GSM telefonens SIM-kortet til enhver tid, men vil du først må programmere kortet med kontoinformasjonen din. For å programmere et SIM-kort, må du kontakte mobiloperatøren din og få dem i gang en OTA (OTA) oppdatering som vil bli overført trådløst til telefonen din.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens nettleser. Gå til nettstedet for mobiltelefonen (se Ressurser). Klikk på "Kontakt oss" linken nederst på nettsiden. Skriv ned 800-nummer for å kontakte selskapet.

2 Slå av mobiltelefonen. Snu det slik at baksiden vender oppover. Trykk ned på batteridekselet; skyv det mot deg for å fjerne det fra telefonen. Sett batteridekselet til side. Skyv en fingernegl under batteriet. Løft den rett opp. Trekk batteriet ut av telefonen. Sett den til side.

3 Trekk metall SIM-kortdekselet ut av SIM-kortet. Trekk ut SIM-kortet ut av telefonen og finn fødselsnummer på baksiden, som bør være mellom 16 og 19 sifre. Skriv ned SIM-kortnummeret og deretter montere telefonen. Slå på telefonen.

4 Bruk en annen telefon for å ringe 800-nummer for din mobil leverandør som du noterte ned tidligere. Gi kundestøtterepresentanten med navn, mobilnummer og kontonummer. La ham vite at du trenger å ha SIM-kortet programmert. Gi ham SIM-kortnummeret du skrev ned.

5 Spør representanten hvis du trenger å gå inn i en spesifikk kode på telefonen for å motta OTA oppdateringen. Skriv inn koden i og vente på OTA oppdatering å ankomme. Det vil dukke opp på telefonen din som en tekstmelding. Åpne meldingen og bruke telefonens piltastene for å markere det alternativet som er merket som "godta oppdateringen." Hit menyen eller Enter-tasten på telefonen for å laste ned oppdateringen og programmere SIM-kortet.

Hint

  • Mobiltelefonen kontonummer kan vanligvis finnes på toppen av den månedlige kontoutskriften.