How to Program Motorola Remote for TV

How to Program Motorola Remote for TV


Universal fjernkontroll lar deg styre alle dine hjemmeunderholdningsmedieenheter med en enkelt fjernkontroll, noe som sparer deg bryet med sjonglering et halvt dusin fjernkontroller og prøver å huske hvilken som gjør hva. Men en universell fjernkontroll må programmeres for bruk med hver enhet før det vil fungere med det og Motorola universell fjernkontroll er ikke annerledes. Den støtter en rekke merker av TV-er, så sjansene er gode TV-er støttet. Programmering av fjernkontroll for bruk med TV skal bare ta et par minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og gå til Motorola nettstedet.

2 Finn en oversikt over den firesifrede koden for din merkevare av TV.

3 Slå på TV-en.

4 Hold "TV" knappen på fjernkontrollen i 6 sekunder, til du ser hver av "mode" lysene på fjern flash i sekvens. Slipp "TV" knappen og vent til den lyser og forblir tent.

5 Skriv inn den firesifrede koden for TVen ved hjelp av talltastene på fjernkontrollen. TV-lyset blinker tre ganger hvis den er oppgitt riktig.

6 Rett fjernkontrollen mot TVen og trykk på "Power" knappen. Hvis TV-en slås av, har fjern blitt programmert for bruk med TV-en. Hvis det ikke slår seg av, gjenta trinn 4 til 6, med en annen firesifret kode som er oppført for din merkevare av TV.

Hint

  • Skriv ut en kopi av Motorola brukere guide og ha den tilgjengelig, i tilfelle du har å programmere fjernkontrollen eller legge til en annen enhet til den.