Honda Rincon 650 Specs

Honda Rincon 650 Specs


Den Rincon 650 (2003 TRX650FA) all-terrain vehicle er en del av Hondas FourTrax serien. Den har en rekke funksjoner som gjør det mulig å utmerke seg i utendørs ytelse. Selv om Rincon har legitimasjon som en alvorlig verktøyet arbeidshest, klassifiserer Honda Rincon et rekreasjons maskin. Den Rincon har fått et kallenavn: ". SUV av ATV" the

Makt

Honda Rincon 650 benytter en væskekjølt firetaktsmotor som forbrenningskammeret volumet er 649cc. Motorens overhead-ventil design gir det et lavt tyngdepunkt. Den Rincon fullt automatgir og hydraulisk momentomformer rute kraften fra motoren til alle fire dekkene.

Suspensjon

Rincon har helt uavhengig oppheng foran og bak med en dobbel-wishbone design. De wishbones er forsterket med smidde aluminiums knoker, og de bakre knoke svinger bruke metall foringer å opprettholde riktig bakhjul justering under bakre opphengs slag.

Dekk og bremser

Et sett med radialdekk komponere Rincon nedre fundament. Forhjulene er 25x8-12s mens de bakre som er 25x10-12s - bakhjulene er bare litt bredere. Frambremsen er en trippel-forseglet hydraulisk trommel, og bakbremsen er et enkelt hydraulisk plate. Den eneste hydrauliske platen er montert i midten og fungerer sammen med den bakre oppheng utforming for å redusere massen av suspensjonen og øke bilens kjøreegenskaper.

Andre funksjoner

Den Rincon har en spesiell tommelbryteren kalt Traxlok at rytteren kan bruke til å skifte mellom to- og firehjulstrekk. Den følsomme differensialsperre foran dirigerer dreiemoment til hjulet med best grep for å bidra til en jevn ride. Fører konsollen har en vanntett LCD instrumentering panel, bensinmåler og en 12-volts tilbehøret kontakten.

dimensjoner

Lengde: 83.7 inches

Bredde: 46.1 inches

Høyde: 46.8 inches

Akselavstand: 50,7 inches

Setehøyde: 34.2 inches

Bakkeklaring: 10,7 inches

Svingradius: 10,8 fot

Tørrvekt: 600,0 pounds

Drivstofftank: 4.5 liter, inkludert 1,0-liter reserve