Honda Ridgeline Specs

2010 Honda Ridgeline kom i andre i "US News and World Report" rangeringer av sport-verktøyet lastebiler, slått ut av 2010 Chevrolet Avalanche om topplasseringen. Publikasjonen anbefaler Ridgeline for de som ønsker noen lastebil-lignende evner uten å binde seg til en full-size pickup. Det sitert stammen bygd inn i Ridgeline seng som en av sine innovative funksjoner som kjøpere finner attraktive. At funksjonen forblir på 2011 Ridgeline, som er tilgjengelig i tre trimme nivåer: RT, RTS og RTL.

Fuel Efficiency og hva som er under panseret

Regjerings beregninger viser at Ridgeline får 15 miles per gallon i byen og 20 mpg på motorveien. Hver 2011 Ridgeline leveres med en 3,5-liters V-6 motor som produserer 250 hestekrefter. En femtrinns, automatgir og firehjulsdrift er standard på alle Ridgeline trimme.

utvendig Målinger

The 2011 Honda Ridgeline er 207 inches lang og 77,8 inches bred. RT og RTS stå 70.3 inches høy, mens den RTL har en høyde på 71,2 inches. Alle ridgelines har en minimum bakkeklaring på 8,2 inches. Lasten sengen er 60 inches lang og 49,5 inches bred mellom hjulbrønnene.

interiør Målinger

Passasjerer i RT og RTS får 40,7 inches av headroom i forsetet og 39,1 inches i baksetet. De i RTL har 38,7 inches i forsetet og 39 inches i ryggen på grunn av sin måne taket. Front-passasjerene i alle ridgelines har 40,8 inches med benplass, 63,2 inches av skulder og 57,6 inches av hip rommet. Baksete ryttere får 36,4 inches med benplass, 62,6 inches av skulder og 57,2 inches av hip rommet. Hvert kjøretøy har sitteplasser for fem.

eksteriør

Standard utvendig funksjoner på alle ridgelines inkluderer en bakluke som kan vippe ned eller svinge åpne til siden, en låsbar i-seng trunk kupé og makt sidespeilene. Standard funksjoner på RTS og RTL inkluderer et sikkerhetssystem og personvern glass. Bare RTL tilbyr en strøm månen taket og tåkelys som standard funksjoner. RT leveres med 17-tommers stålfelger, mens RTS har 17-tommers lettmetallfelger. RTL har 18-tommers lettmetallfelger.

interiør funksjoner

Inne i 2011 Honda Ridgeline, standard på alle utstyrsnivåer inkluderer elektriske vinduer, dørlåser, cruise control, et senter lagring konsoll og opplyste sminkespeil for fører og forsetepassasjer. De som kjøper en RTS eller RTL får også en 10-veis, elektrisk justerbart førersete. Kun eiere av en RTL få varmeseter, skinntrukket ratt og skinntrukket interiør som standard funksjoner.