Honda Fit Vs. Toyota Matrix

Honda Fit og Toyota Matrix både markere sine respektive japanske produsentens første forsøk på å bygge en bil / stasjonsvogn crossover kjøretøy. Hvert kjøretøy som kombinerer eleganse eksteriør med utvidet bagasjeplass og muligheten til å transportere fem passasjerer. Mens hvert kjøretøy virker veldig like, er det noen viktige forskjeller mellom de to modellene.

Honda Fit

Honda Fit leveres som standard med en 1,7 liter, 16 ventiler, 117 hk motor og i-VTEC-teknologi for overlegen akselerasjon i alle hastigheter. Andre funksjoner inkluderer en iPod-kompatibelt lydanlegg, sammenleggbar andre seterad for mer lagringsplass, og en 5-stjerners NHTSA kollisjonstester. Starter på en base MSRP av $ 14 900, kommer Honda Fit med en EPA anslått 27 miles per gallon i byen og 33 miles per gallon på motorveien.

Toyota Matrix

Med en base MSRP starter på $ 16 290, kommer Toyota Matrix utstyrt med 2,4 liter, 158 hk motor og en front-motor all wheel drive system. Andre funksjoner inkluderer 16-tommers aluminiumsfelger, 4-veis justerbare forseter, folding andre rad, en hjelpe auto jack for iPod integrasjon og elektriske vinduer, dører og låser. The Matrix har en EPA anslått 21 miles per gallon i byen og 29 miles per gallon på motorveien.

Sammenligning

Hvert kjøretøy er svært like når det kommer til eksteriør, noe som gjør de reelle forskjellene mellom bilene de funksjoner og ytelse. Honda Fit skilte bedre gass kjørelengde og en prislapp på ca $ 2000 mindre enn Toyotas modell, men Matrix gir overlegen ytelse og noen ekstra funksjoner. Størrelsesmessig er Toyota Matrix også større enn Honda Fit, slik at mer passasjer eller lagringsplass.

Løsning

Mens hver bil har sine styrker og svakheter, er det klare valget Honda Fit. The Fit tilbyr forbrukerne overlegen gass kjørelengde og en mer overkommelig prislapp, som derfor gjør det til et logisk valg. Mens Matrix tilbyr overlegen ytelse, verken kjøretøy regnes som høy ytelse på noen måte. Med unntak av overlegen lagringsplass, utkonkurrerer Honda Fit Matrix i total verdi og kvalitet i sin klasse.

betraktninger

Vennligst prøvekjøre begge de nevnte kjøretøyene før du gjør et kjøp beslutning.
Hvis du kjøper en brukt bil, alltid være sikker på å finne ut den tidligere historie av et kjøretøy før du kjøper.

Husk at å kjøpe en bil alltid kommer ned til personlige preferanser, og er ikke nødvendigvis bare basert på funksjonene i kjøretøyet.