Hodetelefoner som blokkerer andre Fra Høring

Hodetelefoner som blokkerer andre Fra Høring


Musikk blødning ut fra hodetelefonene kan være irriterende for de rundt deg, kanskje pinlig for deg, avhengig av musikken du hører på, eller en kombinasjon av begge. Visse hodetelefon design er flinkere til å holde lyd i enn andre, og noen lar deg lytte på lavere volum, redusere mengden av lekkasje. Uansett, vil du være i stand til å unngå å irritere dine kollegaer og spare deg selv fra teasing om dine favorittsanger.

hodetelefon~~POS=TRUNC design

Hodetelefoner kommer i tre grunnleggende typer design, som alle er kompromisser av en eller annen type. Åpen rygg hodetelefoner har drivere montert i et skumfylt kabinett med ventiler som åpner den til luften utenfor. Tilknyttede hodetelefoner bruker et hardt skall rundt føreren, vanligvis laget av plast. In-ear hodetelefoner bruker små drivere som passer inne i øregangen. Av disse tre, åpen rygg hodetelefoner vil vanligvis gi den reneste lyd, men også en tendens til å lekke mye at lyden til verden rundt deg.

Tilknyttede Hodetelefoner

Lukkede tilbake hodetelefoner tendens til å farge lyden mer og gi en dypere basslyd enn åpen rygg design, men de er langt bedre på akustisk isolere deg fra støy rundt deg og isolere dem rundt deg fra musikken du lytter til. Musikere bruke vedlagte hodetelefoner i studio for cue mikser for å unngå distraksjon og kommunikasjons hodetelefoner en tendens til å være stengt tilbake for å filtrere ut støy fra omgivelsene og forebygge behovet for gjentakelser.

Støydempende hodetelefoner

Disse hodetelefonene bruke en mikrofon koblet til en støyundertrykkende krets som skaper en lydbølge som er 180 grader ute av fase med bakgrunnsstøy, i stor grad redusere den mengden av bakgrunnsstøy mens bare litt nedverdigende lydkvaliteten på musikken. Selv om disse er utformet for å redusere støy utenfra kommer inn, ikke lyd lekker ut, de ofte vil tillate deg å lytte på lavere volum siden du ikke lenger trenger å skru volumet opp for å kompensere for støy fra omgivelsene, redusere lydnivået utenfor hodetelefonene .

Skru ned volumet

Enten du bruker støy-kansellering eller lukkede hodetelefoner, holde volumet nede vil ikke bare holde alle rundt deg fra å høre musikken din, kan det beskytte hørselen også. Et høyt volum er vanligvis ikke nødvendig å høre musikken tydelig, og volumet bør bare skrudd opp til det nivået som trengs for å høre relevante detaljer i musikken. Dette vil holde lyden lekker ut av hodetelefonene til menneskene rundt deg, og holde deg fra å skade hørselen din - et problem som rammer 17 prosent av alle voksne i USA, ifølge Center for Disease Control.