Historien om Kodak digitale kameraer

Med produksjonsanlegg i Nord- og Sør-Amerika, Europa og Asia, er dagens Kodak-produkter finnes nesten overalt i verden. George Eastman Kodak grunnlegger, oppnådd det han ønsket å gjøre når sitert som sier: ". Ideen gradvis gikk opp for meg ... for å gjøre kameraet så praktisk som blyant" Fra sin opprinnelse knipse og klikk til chat-view digital teknologi, har Kodak kamera og fortsetter å utvikle seg til et intrikat del av vår hverdag.

Historie

Kodak, et navn synonymt med kameraer og fotografering, introduserte den første "enkle kamera" til verden i 1888, og grunnlegger, George Eastman varemerke Kodak navn. Navnet var Eastman idé, og han hadde ingen bestemt formål eller ting i tankene når fashioning det, annet enn bokstaven K var hans favoritt, og han syntes det å være en solid brev --- han fylte tomrommene mellom de to K . Fra hjem til verdensrommet, fortsetter Kodak å generere innovative prosesser og utstyr knyttet til bildebehandling.

Tidsramme

Kodak historie går tilbake til 1878, og markedsføring av Kodaks digitale teknologien begynte i 1990. Kodak digitalkamera kom på markedet i 1995 med Kodak DC40 pek-og-skyt digitalkamera, sammen med begynnelsen på sin hjemmeside. Ledende i markedet i mange bransjer, som for eksempel filmer, helsetjenester, dokumenthåndtering, trykking og publisering og romteknologi, sier Kodak det er "klar til å skape nye ideer og programmer --- noen som vi ikke engang kan forestille seg i dag. "

Begin

Steve Sasson, oppfinneren av det digitale kameraet, setter sammen sin første "elektronisk stillbildekamera" i desember 1975. Denne bærbare kameraet var et konglomerat av fritiden linse og andre digitale deler fra gamle filmkamera og lagerrom på Kodak laboratorier. Funksjonaliteten var å ta et stillbilde ved hjelp av en CCD imager og digitalt opptak bildet uten film, tar 23 sekunder å ta bildet. Bildet kan ses med en enhet som er spesielt designet for å holde og spille av kassetten som lagret det digitaliserte bildet.

Utvikling

Etter pitching ideen til Kodaks "interne" folk, Steve og Kodak Apparater Division Research Laboratory Gruppe lyktes i å vinne deres gunst på ideen om et digitalt kamera --- ikke forventes å være klar for offentlig salg for 15 til 20 år- --og fikk patent i 1978. Dette prosjektet, som Sasson minnes, ikke skiller seg ut i forskergruppen sinn som katalysator for den første digitale kamera, men i virkeligheten var prototypen for sin opprinnelse.

Interessante fakta

George Eastman droppet ut av videregående skole for å støtte sin mor og søstre etter at faren døde. Eastman ble dømt ikke veldig faglig tilbøyelig, i henhold til standarden på sin dag, og etter å bygge et imperium som fører i digital teknologi i dag, tok han sitt eget liv i en alder av 77 år, på grunn av en funksjonshemming.