Har Sylvania MP3-spiller Arbeid med Overdrive?

Har Sylvania MP3-spiller Arbeid med Overdrive?


Den Sylvania MP3-spilleren har en berøringsskjerm i farger og 4 GB lagringsplass for sanger, lydbøker, podcaster, bilder og videoer. Du kan bruke den til å lytte til lydbøker, inkludert de tjent med Overdrive, en programvare som distribuerer lydbøker og e-bøker. Overdrive brukes av biblioteker og bokhandlere som en måte å kontrollere distribusjonen av digitalt innhold.

Hvordan Drive Works

Overdrive har en nedlastbar modul som du laster ned til din datamaskin. Når du sjekker ut digitalt innhold fra biblioteket eller kjøpe digitalt innhold fra en butikk som bruker Drive-systemet overfører Drive en digital kopi på datamaskinen. Programvaren styrer de digitale rettigheter knyttet til denne kopien og hvorvidt du har lov til å overføre kopien til en bærbar enhet. Det kan også styre forfallsdato og føre til at kopien utløper når datoen er forbi hvis systemet blir brukt av et bibliotek. Overdrive støtter MP3 og WMA-format for lyd innhold.

Sylvania MP3-spillere

Sylvania MP3-spillere også spille videoer og vise bilder. Du kan bruke dem til å lytte til lydinnhold som er i WMA og MP3 format. Siden disse formatene matche de som støttes av Drive, kan Sylvania MP3-spilleren brukes til å lytte til lydbøker innhentet gjennom Drive. Spilleren støtter ikke noen e-bok formater og anses ikke å være en e-bok-leser, men du kan bruke den til å åpne tekstfiler og lese dem.

Compatibility Lists

Overdrive vedlikeholder en liste over kompatible enheter og enheter som er kjent for å være uforenlig. Den Sylvania MP3-spilleren er ikke på noen av disse listene. Dette betyr ikke at det er uforenlig, men siden antallet MP3-spillere på markedet er for mange for Drive for å kunne liste dem alle. En enhet må være i stand til å spille av WMA-filer som er kodet på 32 kilobit per sekund eller MP3-filer kodet med 64 kbps for å være kompatibel med overdrive lydbokfiler.

Test for kompatibilitet

Besøk Drive Test for kompatibilitet (overdrive.com) for å laste ned en test-fil som du kan bruke for å se om Sylvania MP3-spilleren er kompatibel med Overdrive. Hvis filen ikke vil spille, ett alternativ Drive anbefaler er å oppdatere firmware på enheten og prøv igjen.