Har JVC GR-375U Krever drivere?

JVC GR-D3750U er et digitalt videokamera som bruker en USB-kabel for å koble til datamaskinen. For MiniDV videokamera for å kommunisere med datamaskinen via USB-porter, drivere, som er forbindelsen programvare må være installert. Når programmet er installert, kameraet fungerer som en bærbar harddisk for å overføre still JPEG-bilder med en maksimal oppløsning på 640 x 480 piksler til datamaskinen.

programvare

JVC GR-3750U videokamera krever stasjoner å kommunisere med datamaskinen. Hvis du kobler videokameraet ved hjelp av en USB-kabel, sjåfører lar enheten kommunisere med firmware på datamaskinen. Videokameraet kommer med en CD som inneholder medfølgende programvare og drivere. Mens driverne er nødvendig for tilkobling, er den medfølgende programvaren valgfritt.

Systemkrav

Før du kobler til JVC GR-D375U videokamera, må datamaskinen oppfylle enhetens systemkravene for programvare- og driverinstallasjoner. Videokameraet er kompatibelt med datamaskiner som kjører Windows Millennium og nyere Windows-operativsystemer, og Mac OS X 10.1.5 og nyere systemer. En kompatibel datamaskin må også inneholde minst 64 megabyte RAM - 128 MB for Mac - og minst 500 MB ledig diskplass. I tillegg forbedrer en minimumsoppløsning på 800 x 600 piksler med en 16-bits fargedybde skjermen. Hvis datamaskinen oppfyller disse systemkravene, medfølgende programvare og drivere er mer sannsynlig å arbeide.

Installasjon

Før du installerer drivere og medfølgende programvare, lukke åpne programmer og applikasjoner vil redusere risikoen for installasjons konflikter. Slik installerer medfølgende programvare og drivere, legger du inn CDen i CD / DVD-ROM-stasjonen på datamaskinen. Når installasjonsveiviseren starter, følger guidede instruksjonene for å installere drivere og programmer på riktig måte. Hvis noen versjoner av programvaren allerede er installert på datamaskinen, vil installasjonsveiviseren avinstallere dem før slik at du kan installere nye kopier. Når prosessen er fullført, starter datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Tilkobling

Når du har installert JVC GR-D375U videokamera drivere, koble enheten til datamaskinen med USB-kabelen. Når videokameraet er koblet til datamaskinen, vises det en dobbeltsidig pil som indikerer en forbindelse er etablert. Videokameraet er montert som en harddisk i Windows Utforsker eller skrivebordet hvis du bruker en Mac. Kompatibilitetsproblemer er ofte forårsaket av tredjeparts enheter, for eksempel USB-huber, så koble videokameraet direkte til datamaskinen.