Har HTC Evo Har Underskrifter for Messaging?

Har HTC Evo Har Underskrifter for Messaging?


HTC EVO 4G kan du angi en signatur for e-postmeldinger som sendes via sitt opprinnelige e-postprogram HTC Sense, samt Gmail. Det er ingen mulighet for å sette en signatur for tekstmeldinger som sendes via EVO standardtekstmeldinger grensesnitt. Tredjepartstekstmeldinger programmer, som kan lastes ned fra Android Market, kan tilby denne funksjonen, og andre ikke hører hjemme i enheten.

E-post

HTC EVO 4G kommer forhåndsinstallert med HTC Sense-grensesnittet. Denne suite av programvare og funksjoner inkluderer et e-postprogram som kan støtte kontoer fra flere e-postleverandører. Sett en signatur for e-postprogrammet som standard ved å åpne "Mail" programmet fra App mater, trykk på "Meny" -knappen, velge "More", etterfulgt av "Innstillinger", "Systeminnstillinger" og "signatur". Skriv inn ønsket signatur og lagre endringene for å vise denne signaturen for noen e-post sendt via programmet.

Gmail

HTC EVO 4G kjører på Googles Android operativsystem, integrere Googles Gmail-grensesnittet i den opprinnelige programvaren. Sett en signatur for alle e-poster sendt via Gmail-grensesnittet ved å åpne Gmail-programmet fra EVO App mater, trykk på "Meny", "Innstillinger" og "signatur". Skriv inn en signatur som skal vises på slutten av alle Gmail-meldinger, og lagre endringene.

Tekst

Mens mange Android-smarttelefoner kan tilby støtte for signaturer på slutten av tekstmeldinger, gjør HTC EVO 4G ikke. Googles Android operativsystem er en åpen kildekode-mobile grensesnitt, slik at utviklere og produsenter til å tilpasse programvaren for hver enhet. Dette skaper forskjeller i grunnleggende funksjoner fra enhet til enhet.

andre programmer

HTC EVO 4G har tilgang til Android Market, og tilbyr tusenvis av gratis og betalte applikasjoner. Mange tredjeparts tekstmeldinger programmer, inkludert chompSMS, Handcent SMS og GO SMS Pro, kan tillate deg å sette signaturer. Trykk på "Meny" knapp fra en tredjeparts tekstmeldinger program for å få tilgang til innstillingene, og naviger til "Signatur" -menyen til å angi en signatur som skal vises på slutten av tekstmeldinger som sendes via programmet. Disse programmene er ment å fungere som alternativer til standard tekstmeldinger grensesnitt. Henvis til utvikleren av hvert program for sine brukervilkår.