Har Flip Video Cams Record for mer enn 60 minutter?

The Flip videokamera er en liten bærbar digital video kamera som lar brukerne ta opp videoer på den innebygde flashminnet deretter laste opp bilder direkte til datamaskinen med en USB-tilkobling. Det finnes flere modeller av Flip videokameraer, hver med forskjellige egenskaper og ulik opptakstid.

flip modeller

Tre primære modeller av Flip videokameraer har ulike opptaks oppløsninger, innspilling tider og pris poeng. Alle modeller av Flip videokameraer inkluderer Flip Mino, Flip Ultra og Flip Slide. Flere generasjoner av hver Flip modell introdusert mindre endringer i enheten. Hver modell er tilgjengelig i en rekke farger og leveres som standard med en USB-plugg som lar deg enkelt koble enheten til en datamaskin for å laste opp videoer. The Flip Mino og Flip Ultra har en 2-tommers skjerm og Flip Slide har en 3-tommers slide-out skjerm.

opptakstid

The Flip Mino og Flip Ultra er tilgjengelig i en 4 GB-versjon som registrerer opptil 60 minutter (en time) med video og en 8GB-versjon som registrerer opptil 120 minutter (to timer) med video. The Flip Slide er kun tilgjengelig i en 16 GB-versjon som gir opp til 240 minutter (fire timer) med video.

Video Format og oppløsning

Alle HD Flip videokameraer rekord i standard AAC lydkomprimering i MP4-format innspilt på 9,0 Mbps. Non-HD Flip videokameraer rekord i MPEG-4 AVI filformat på 4,0 Mbps. Alle HD Flip modeller rekord i 720p (1280 x 720 oppløsning) i progressiv scan. De Flip Slide poster på 30 bilder per sekund, Flip Mino poster på 60 bilder per sekund og Flip Ultra kan ta opp til 30 eller 60 bilder per sekund.

Flipshare

Flipshare er et program som følger med alle modeller av Flip videokameraer. Flipshare gjør det enkelt å organisere, redigere og dele videoer som er lagret på din Flip videokamera. Med Flipshare kan du legge inn direkte til sosiale medier deling nettsteder som Facebook, YouTube og Twitter. Den Flipshare programvare er forhåndsinstallert på Flip kamera og krever minst 3,0 GHz prosessor med Windows XP, Vista eller 7 og 1 GB RAM, hvis du bruker en Windows-maskin. Flipshare krever minst en 1,66 GHz prosessor med OS X 10.5 eller høyere, og 1 GB RAM, hvis du bruker en Mac.