Har Antenne Booster virkelig fungerer?

Har Antenne Booster virkelig fungerer?


Mange produsenter selger klistremerker du plasserer inne din mobiltelefon batteridekselet for å øke antenne signal, men de fleste av disse klistremerkene ikke fungerer. Det finnes måter å øke din mobiltelefon signal ved hjelp av mottakerbokser eller forsterkere i lav-signal steder, for eksempel huset ditt. Fra 2011 mottakerboks og forsterker boosters koste mer enn de rimelige klistremerker, som starter så lavt som $ 5, men det er verdt å betale mer for noe som har vist seg å fungere.

Hvorfor de skal fungere

Ideen bak signalgivende klistremerker er noe lyd. De ser mye som den innebygde antennene i telefonen, med vendingene kretser. Din on-board antenne er en resonanskrets spesielt tilpasset telefonen og riktig sett av frekvenser det er behov for å trekke en mobil signal. I teorien, og legger mer resonant kretser, som antenne booster klistremerker, tett sammen bør føre de to antenner for å resonere sammen. Tenk på denne prosessen plassere en vibrerende stemmegaffel ved siden av en som ikke vibrerer. Den andre stemmegaffel vil begynne å vibrere som de appellerer sammen. Hvis dette jobbet med antenne-boosting klistremerker, ville det skape en sterkere antenne for telefonen.

Hvorfor de ikke arbeid

Klistremerke boosters er laget og solgt i bulk; de er ikke skapt for en viss telefonen på et bestemt mobilnett. Interne mobiltelefon antenner er komplekse deler av utstyret med spesifikk kalibrering for å gjøre din telefonmodell jobbe mobilnettverket. Med generisk, i stedet for kompatible, kretser resonation med telefonens antenne, kan det booster ikke hjelpe den interne antennen finne et signal.

Antenne-Boosting alternativer

Hvis du konsekvent har problemer med signalet på hjemme eller på kontoret som du håpet å fikse ved å kjøpe et signal som øker klistremerke, kjøpe en større antenne øker kit i stedet. Noen ganger kalt mikroceller, kan disse pakkene inkluderer en liten mottaker boks eller en mer kompleks innvendig / utvendig antenne oppsett med en forsterker. Disse pakkene kontakt med mobilnettet signalet og sende det innenfor et lite område - det er nesten som å ha din egen mini-mobilmaster i ditt hjem. Noen selskaper også gjøre antenne boosters å bruke på farten i bilen, slik som de som brukes av politiet avdelinger.

Ring din leverandør

Noen mobiltelefon selskaper gi deg en mikroboks for hjemmet ditt hvis du kan bevise en mangel på mottak i et område de hevder er godt dekket. Et selskap kan noen ganger tilbakestille telefonen signal eksternt og sørge for at telefonen er å registrere alle nye tårn steder, noe som kan forbedre signalstyrken. Det kan også være i stand til å anbefale forskjellige telefonmodeller som gir bedre signalmottak enn den eksisterende mobiltelefon. I stedet for å bruke penger på et produkt som ikke er spesielt utviklet for bruk med telefonens antenne, investere i utprøvd teknologi fra anerkjente leverandører, slik som mobilleverandør, for å øke signal.