Guide til Canon Rebel XTI Digital Camera

Canon Rebel XTi er et kraftig forbruker-nivå Speilrefleks (SLR) som tilbyr amatørfotograf en utmerket måte å lære mer om fotografering. Med 10 megapiksler og muligheten til å skyte tre bilder per sekund ved lukkerhastigheter så fort som 1/4000 av et sekund kan XTi håndtere actionfotografering, landskap og portretter.

Starter

XTI leveres med et oppladbart litium-ion batteri. Etter å ha ladet batteriet, åpne batterikortdekselet på bunnen og skyv den i XTI bruker Compact Flash minnekort.; last ett i minnekortsporet, feste halsbåndet til kameraet og deretter legge en linse. Den XTi kan bruke en rekke Canon-objektiver og kommer vanligvis med en 18-55 mm vidvinkelobjektiv. Line opp prikken på linsen (enten rød eller hvit, avhengig av objektiv), med prikken på kamerahuset, skyver objektivet og slå den til høyre for å låse objektivet på plass.

Eksponeringsmoduser

XTI har flere automatiske innstillinger som optimaliserer innstillingene i kameraet for visse scener, inkludert portrett, landskap, makro, Handling / Sport og Nattportrett. Disse modusene tillater fotografen å fortelle kameraet hva hun er skyting for å bidra til å få det beste bildet. Disse modusene er mye bedre enn en vanlig automatisk modus fordi kameraet har mer informasjon om hvilken type scene og kan stille blenderåpning og lukker for de beste resultatene.

Avanserte funksjoner

XTI har avanserte opptaksprogrammer, inkludert Program, Aperture, Shutter og manuell. I Program, setter fotografen ISO og hvitbalanse, mens kameraet stiller blenderåpning og lukker. ISO er et mål for sensorens følsomhet for lys; høyere ISO-innstillinger øke lysfølsomhet, slik at bedre bilder i dårlige lysforhold. Hvitbalanse er et mål på hvor kameraet ser fargen hvit, slik at bedre fargenøyaktighet. Aperture styrer hvordan åpne objektivet er og kontrollerer også dybdeskarpheten i bildet eller hvor mye av bildet er i fokus fra forsiden til baksiden. Høyere Aperture innstillinger stenge linsen og resultat i mer dybdefokus. Lukkerhastigheter brukes til å stoppe bevegelse; høyere lukkerhastigheter brukes for raskere scener. I full manuell modus, kan fotografen kontrollere alle fire av disse faktorene for å få skutt han ønsker.