Grunnleggende verktøy for bil reparasjon

Grunnleggende verktøy for bil reparasjon


Hvis du er interessert i å gjøre noen av din egen bil reparasjon eller vedlikehold av bil, er det viktig å ha de riktige verktøyene for hånden. Alle de grunnleggende bil reparasjon verktøy kan bli funnet på den lokale bilbransjen butikken, og etter den opprinnelige investeringen, de hjelper deg å spare penger på grunnleggende reparasjoner og vedlikehold.

Bilkapring

En bil jack, også kjent som et gulv jack eller en garasje jekk, er en enhet som brukes til å løfte bilen opp. De fleste knekt bruke en spak eller en nøkkel til å løfte bilen opp. En bil jack er mest brukt for å endre et flatt dekk. Jekken presser bilen opp og holder den stødig mens du endrer dekket. Tilsvarende bil ramper kan du heve bilen opp, noe som gjør dekkskifte og understell arbeid enklere.

Tire Wrench

Et dekk fastnøkkel kan du fjerne mutrene som holder dekk til bilen. Dekket nøkkel som du bruker må passe hjul er sekskantede nøtter. Med nye biler, vil en jekk og skiftenøkkel som samsvarer med bilens behov tas med i bilen. Hvis du kjøper et dekk nøkkel for en bil som mangler en, måle mutteren før du kjøper. For de fleste nyere biler og nesten alle import, vil målingen være i metriske mål istedenfor engelske enheter.

Ratchet og Socket Set

Velg en grunnleggende skralle sett som har både engelsk og metriske størrelser. En skralle brukes til å raskt slå muttere og bolter uten å fjerne verktøyet fra mutteren. Du kan angi en skralle slik at den skrur en bolt eller skruer ett i. Felles skralle størrelser inkluderer 1/4 tommers, 3/8 tomme og 1/2 tomme. Mens vanlige stikkontakter vil fungere for de fleste reparasjoner, bruke tenn stikkontakter når du arbeider med tennpluggene for å sikre at pluggen ikke vil sprekke eller knuses.

Tang

Tenger kan slå, grip, bøy eller kutt, og det finnes flere typer som er alt tilpasset deres egne formål. Låsetenger kan lukkes på en bolt eller en flat stykke metall, og deretter låst på plass; de er praktiske når en bolt er strippet og kan ikke slås av en skiftenøkkel. Groove joint tang er allment justerbar, og kan brukes til å holde sylindere, mens nebbtang har pekt tips som kan brukes til å arbeide på trange plasser.