Gratis Dynamo Testing

Dynamoen i bilen er en viktig del av ladesystemet. Uten et fungerende dynamo, kan bilen rutinemessig lider av et dødt batteri eller stall ut mens du reiser nedover veien på grunn av mangel på strøm. Det kan være vanskelig å avgjøre om din bil eller lastebil er problemet ligger i batteriet eller dynamoen selv. Den beste måten å finne ut hva som er problemet, er å ha dynamoen testet for å sikre at den fungerer som den skal.

Hva Alternators Do

Dynamoen i bilen er faktisk det som holder bilen kjører når du kjører den. Bilens batteri gir den første støt av strøm som er nødvendig for å starte bilen; når det kjører dynamoen tar over og leverer strøm til å kjøre bil. Mens bilen kjører, lades dynamo til batteri. Dynamo problemer kan eller ikke kan være forårsaket av selve generatoren i seg selv, da de kan være i trinser eller elektriske ledninger av ladesystemet. Det er derfor det er viktig å sjekke dynamoen før du går på bekostning av å erstatte den.

Dynamo Testing hjemme

Hvis du tilfeldigvis eier en spenning meter, kan du koble den til bilens batteri og teste dynamoen sin spenning uten å forlate hjemmet. Hekt spenning meter til bilens batteri og sjekke spenning på den når den er slått av og deretter mens den kjører med flere strøm drenering tilbehør slått på, slik som lys, radio og klimaanlegg. Nettspenningen bør øke. Hvis den ikke gjør det, må du ha dynamoen profesjonelt sjekket.

Du bør ikke forsøke å sjekke dynamo ved å fjerne en kabel fra batteriet mens bilen kjører. Denne metoden kan alvorlig skade det elektriske anlegget i kjøretøy.

Motorkode Diagnose

Hvis check engine lyset er på, kan du koble bilens drivverk kontrollmodul (datamaskin) til en feilkodeleser og få den skannet for feilkoder. Sjansene er, koder knyttet til ladesystemet og dynamo vil brann hvis kjøretøyet er å ha dynamo problemer. De fleste mekanikere og bildeler butikker utføre feilkode skanning og dekoding gratis.

Profesjonell Dynamo Testing

Fjern dynamoen fra bilen og ta den med til en auto deler butikken eller mekaniker butikk som utfører gratis dynamo testing. Har dynamoen sin funksjonsnivå testet profesjonelt av teknikere.