Grand Prix Forskjeller i Base & GT

Når du kjøper en ny eller brukt bil, er det viktig å forstå at det er forskjeller innenfor hver enkelt modell. Pontiac Grand Prix er en fire-dørs sedan som stoppet produksjon GT trim i 2007. Selv om dette er tilfelle, når du kjøper en brukt Pontiac Grand Prix, er det forskjeller å vurdere mellom base og GT trim.

Grunnleggende og Powertrain Forskjeller

Produsentens veiledende pris (MSRP) på grunnmodellen er $ 21 815, mens MSRP av GT trim modellen er $ 24,735. Selv om begge er 3,8 L, V-6 motorer, produserer basen trim 200 hestekrefter, mens GT trim sparker den opp et hakk til 260 hestekrefter. Basen trim drivstofføkonomi vurdering i byen, på 20 miles per gallon (mpg), outdoes litt den 19 mpg for GT. Tilsvarende motorveien karakterer er 30 mpg og 28 mpg, henholdsvis. Aksel ratio for grunnmodellen er 3,05, 2,93 på GT.

Interiør og Convenience Forskjeller

Foran og bak leselys, en mini overhead lagring konsoll, et lastenett, radio rattkontroll, et voltmeter måler, kompass, utvendig temperatur, kjørecomputer og et skinn eller metall look for rattet materialet er alle standard med GT-modellen . Hver av disse funksjonene er alternativer som kan velges for grunnmodellen.

Vekt og Utvendig Forskjeller

Basen trim modellen er litt lysere enn GT-modellen med en egenvekt på 3.477 pounds i forhold til 3,484 pounds. Eksosen er rustfritt stål på begge modellene, men GT-modellen har en polert eksosrør finish. Drivlinje antispinn er tilgjengelig for grunnmodellen, samt en firehjuls anti-bremsesystem (ABS), men disse er separate for-kjøp alternativer på base; drivlinjen og ABS leveres som standard med GT-modellen. Basen trim har 16-tommers lettmetallfelger og har skinn som et alternativ for girspakkule, mens GT-modellen har 17-tommers hjul og leveres med et skinn girkule standard.