Grand am Ground Effects

Grand am Ground Effects


Ettermarkedet body kit industrien er en massiv komponent av racing og show biler over hele USA. Bilentusiaster over hele landet har lagt siste hånd på en sport bil med en ny front og bakre støtfanger i et forsøk på å forbedre luftstrømmen rundt bilen og øke kjøreegenskaper samtidig som den er stilig. Pontiac grand am er ikke noe unntak fra dette fenomenet, med mange karosseri selskaper som produserer bakken effekter kits for alle år med produksjon.

RK Sport

RK Sport er en produsent av ettermarkedet GM biler. Alle body kits er bygget med polyuretan, et svært robust og fleksibel plast. De RK Sport Pontiac grand am body kits er laget for å passe biler produsert 1999-2005 og omfatter polyuretan bakre støtfangeren, skjørt, dørpaneler og støtfangere. RK Sport produserer også hånd lagt glassfiber vinger og funksjonelle hånd lagt glassfiber ram-airhoods for Grand Am komplett med karbonfiber innlegg.

VFiber av Vision Autodynamics

VFiber er en linje av ettermarkedet auto body alternativer som er opprettet av Vision Autodynamics ved hjelp av en kombinasjon av karbonfiber, polyuretan og glassfiber. Resultatet er et fleksibelt og utrolig sterkt produkt som bærer rykte for å være solid nok til å tåle en 180 graders sving og ikke bryte. Den Vfiber Pure-Frp passer Pontiac grand Ams 1999-2004 og omfatter en blazer støtfangeren foran, en 2DR / 4DR blazer bakre støtfanger og et par 2DR "Invader 2" sideskjørt.

Duraflex

Duraflex produserer body kits for Pontiac grand am ved hjelp av en kombinasjon av glassfiber, plast og flex harpiks for å oppnå et høyere nivå av holdbarhet og for å redusere skader fra skipsfart. Den Duraflex Bomber body kit passer alle grand am produsert 1999-2005 og inkluderer en gratis mesh grill (hvor gjeldende) sammen med bomber fremre støtfanger, bakre støtfanger og sideskjørt. Den bomber bakre støtfanger er designet for en enkel eksos, vil så mindre modifikasjoner være nødvendig for å få plass til en dual eksosanlegg.