Gode ​​webcam seere for Androids

Gode ​​webcam seere for Androids


To typer webcam programmer er tilgjengelig for Android-baserte enheter - de som lar deg overvåke dine egne webkameraer, og de som lar deg vise offentlig tilgjengelig webcam feeds. Begge typer er tilgjengelig for nedlasting fra Android Market, den offisielle Android app store. Webkamera apps med brukervurderinger på minst tre stjerner av fem har fornøyde andre brukere, og kan være gode valg for deg.

IP Cam Viewer Pro

IP Cam Viewer Pro er en mobilapplikasjon for Android-baserte enheter som lar deg styre webkameraer, Internet Protocol kameraer, lukket krets TV-kameraer, digitale videoopptakere og nettverksvideoopptakere. Dens funksjoner inkluderer to-veis støtte for lyd, en opptaksmodus som lar deg fange video du ser på skjermen, SSL-kryptering, pan, tilt og zoom-støtte, tilgang til en trafikk kamera database, nettleser integrasjon og eksport og import evner. IP Cam Viewer Pro er 1.4MB i størrelse, koster rundt $ 4 og krever Android 1.5 eller høyere. Den har en 4,5-stjerners rating på Android Market, som i september 2011.

ICam

ICam er en Android-app som lar deg administrere og overvåke opp til 12 private webcam feeds samtidig over 3G og Wi-Fi-tilkoblinger. Den app utviklere marked Icam til å være ideell for bruk som en barnepike cam, baby monitor eller overvåkningskamera. Icam funksjoner inkluderer bevegelsesdeteksjon, hørbare varsler og muligheten til å ta opp kameraet strømmer og spille dem tilbake på et senere tidspunkt. ICam er 131KB i størrelse, koster rundt $ 5 og krever Android 2.1 eller nyere. Den har en 4-stjerners rating på Android Market.

AtHome Kamera

AtHome kamera lar deg slå din Android-enhet og webkameraer inn et sikkerhetssystem for hjemmet eller kontoret. Programmets funksjoner inkluderer opptak og avspilling, bevegelsesaktivering, lydopptak support, planlagte opptak, event-logging funksjonalitet og e-postmeldinger. Du må laste ned AtHome Server på hver datamaskin som skal ha et webkamera koblet til den. AtHome Server støtter opptil fire kameraer per datamaskin. Feeds blir deretter overvåket på din Android-drevne mobile enhet. AtHome Kameraet er 2.3MB i størrelse, koster rundt $ 8 og krever Android 1.6 eller nyere. Den har en tre-stjerners rating på Android Market, som i september 2011.

min Webcam

Min Webcam gir deg tilgang ikke bare til din egen webcam men til hundrevis av åpne webcam strømmer rundt om i verden også. Applikasjonen lar deg velge fra en liste over live-kameraer og vise bilder arkivert fra tidligere liveopptak. Mange liveopptak har tilt og pan støtte. Hvis du bare ønsker å se ditt eget kamera på en privat feed, tilbyr My Webcam passordbeskyttet tilgang til noen av de feeds du administrerer. Du kan også kringkaste kameraet feed på live feeds listen. Min Webcam er 3.1MB i størrelse, koster rundt $ 6 og krever Android 1.6 eller høyere. Den har en 3,5-stjerners rating på Android Market.