GMC Envoy Speedometer problemer

GMC Envoy Speedometer problemer


Et kjøretøy speedometer er et instrument måler designet for å måle motorens turtall på et kjøretøy og vise det. Speedometeret på en GMC Envoy SUV (sport utility vehicle) kan utvikle problemer, noen som kan lett diagnostiseres og løses.

Speed ​​Sensor

En dårlig hastighetssensor i en GMC Envoy SUV kan gi ujevne speedometer målinger. Kontroller hastighetsmåler for korrosjon på de elektriske kontaktene og rengjør dem etter behov. Koble ledningene til et ohmmeter til hver kontakt for å sjekke sensorens kostnad. Se i GMC brukerhåndboken for hastighetssensoren spenning verdi. Hvis verdien er angitt i bruksanvisningen er høyere enn fastsatt av Ohmmetre, erstatte fartsmåleren.

stepper Motor

GMC Envoy speedometer stepper motor, en elektromotor som beveger seg i intervaller i stedet for kontinuerlig, kan utvikle en sprekk i sine tannhjul, noe som resulterer i intermitterende speedometer funksjon. Fjern speedometer er stepper motor og inspisere utstyr forsamlingen. Hvis du oppdager sprekker tannhjul, erstatte stepper motor.

knekk Kabler

Hvis du hører en skrapende støy når GMC Envoy speedometer nålen beveger seg, kan knekkes speedometer kabling være å klandre. Ta ut speedometer kabelen og jevne ut eventuelle knekk. Hvis kabelen virker slitt eller skadet, bytt den.