Gjør Sprint telefoner fungerer på Cricket?

Både forhåndsbetalt transportør Cricket Wireless og Sprint, som kunder omfatter både forhåndsbetalt, og etterbetalte rate planer, bruke en mobiltelefon teknologi kjent som Kode Division Multiple Access eller CDMA for kort. Som et resultat, er det mulig å omprogrammere visse Sprint enheter som skal brukes på Cricket mobilnett.

CDMA-teknologi og Flashing

Selv om omfanget av planer og service hver operatør tilbyr er annerledes, Cricket og Sprint begge benytter det samme trådløse teknologien, kjent som CDMA. I motsetning til konkurrerende GSM-teknologi, som enheter kobles til sine nettverk ved hjelp av SIM-kort, CDMA-telefoner fungerer helt på grunnlag av bære programvare og andre interne programmering. Fremgangsmåten som brukes til å omprogrammere en CDMA telefonen, slik at den kan brukes på et annet nettverk er i dagligtale kalles «blinkende».

Godkjent Enheter og Blinkende til Cricket

Cricket godtar et stort antall mobiltelefoner - som det viser på sin hjemmeside - for blinkende på sitt nettverk. Etter å ha bekreftet at Sprint-enheten er blant disse, må du ha noen flash den til Cricket slik at du kan begynne å bruke Cricket tjenesten. Visse Cricket butikker utfører blinker mens du venter, ifølge Cricket hjemmeside, mens andre bare henvise deg til en nærliggende, hederlig mobiltelefon reparasjon spesialist som kan utføre flash for deg.

Avbryte Sprint service

Blinkende Sprint-telefonen til Cricket er bare ett av trinnene du må ta for å begynne å bruke den på Cricket nettverket. Selv om du ikke lenger kan bruke enheten på Sprint nettverk, fortsetter Sprint fakturering deg til du avbryte tjenesten med det. Før du avslutter Sprint-tjenesten, må du har fullført din tjeneste forpliktelse til transportøren; ellers vil du bli belastet med et termineringsgebyr, som varierer avhengig av vilkårene i kontrakten din, men er vanligvis over $ 100.

Velge en Cricket Plan

Etter blinkende telefonen til Cricket og avbryter Sprint-tjenesten, må du velge en Cricket plan for å bruke enheten med Cricket. Cricket planer er ikke basert på kreditt sjekker og er ikke forpliktende, men heller at du kan dra nytte av bunter av tjenester og minutter som du ville gjort med en standard rate plan, men på en måned til måned basis. Se en representant på din Cricket butikken etter at du flash telefonen for å spørre om planer som er tilgjengelige i ditt område.