Gjør det yoursef Cell Phone Fix

De fleste mennesker har en mobiltelefon. Disse telefonene kan være alt fra rimelige enheter som brukes for det formål å gjøre og motta samtaler til flere-hundre-dollar mobile underholdnings telefoner som lar deg ikke bare å ringe, men spille spill, surfe på nettet, ta bilder og e-post andre . Mens du bruker telefonen kan du finne saker kommer opp som kan resultere i telefonen som ønsker å være løst. I stedet for å ta telefonen i butikken kan du være i stand til å utføre reparasjonen selv.

Ta ut batteriet

Noen ganger kan du finne telefonen fryser opp på deg. Når dette skjer på skjermen helt låser opp og vil ikke forandre seg, uansett hvilke knapper du trykker. Hvis telefonen ikke endres selv etter å holde nede power-knappen, ta ut batteriet. Uten batteriet, vil telefonen automatisk nedstengt. Fjern klippet som dekker batteriet, og ta ut batteriet. La batteriet ut for en liten stund, og koble den til igjen. Vent noen flere øyeblikk og slå på telefonen. Når telefonen har fullført sin boot syklus bør det gå tilbake til sin normale funksjon selv.

Ta ut SIM-kortet

Hvis du, mens du bruker telefonen du opplever problemer med din personlige informasjon, som din kontaktnummeret ikke vises eller individuelle telefonnumre som ikke vises, kan det hende du har støtt på et problem når du startet opp telefonen. Å forsøke å løse dette problemet må du ta ut SIM-kortet fra telefonen. Hvis du ikke vet hvor SIM-kortet er, se under batteriet. Ofte vil SIM-kortet rommet være på samme sted. Når du tar ut SIM-kortet, slå av telefonen (hvis strømmen er ikke av allerede). Vent et øyeblikk og sette inn SIM-kortet tilbake igjen. Strøm til telefonen igjen, og problemene du har med kontaktene dine bør korrigeres.

Endre Batteri

Det kommer en tid i alle bærbare elektroniske enheter liv der batteriet vil visne og dø. På mobiltelefoner er det viktig å ha en langvarig batterilevetid (minst en hel dag er verdt). Hvis du finner deg selv å lade telefonen mer enn en gang om dagen, betyr det at tiden er inne for å kjøpe et nytt batteri. I stedet for å kjøpe en telefon fra din lokale mobiloperatøren butikken (de vil mest sannsynlig øke prisen og belaste en installasjon avgift), kjøper batteriet online. Batteriet har en modell nummer på den. Gå til et nettsted som selger mobiltelefon batterier og se opp batteriet, enten ved å merke og modell av telefonen, eller ved modellnummeret på batteriet. Kjøp batteriet (som går fra $ 10 til $ 70) og bytte den ut for din gamle batteriet når den kommer i posten.