Gjør-det-selv Trailer Wiring

Gjør-det-selv Trailer Wiring


Kabling en trailer for lys kan virke som en skremmende oppgave, men det er overraskende enkelt. De fleste statlige lover krever at alle tilhengere har funksjon og synlig hale, brems og slå signallys. Tilhengere bruke spesielle ledninger sele connectors å benytte seg av eksisterende ledningsnett av slepe bil. Med riktig verktøy og litt tålmodighet, kan hvem som helst ha sin trailer klar for veien.

Bruksanvisning

1 Kjøp et ledningsnett kit som passer til den eksisterende trailer plugg som er installert på din bil. Det finnes flere ulike stiler av plugger tilgjengelig, så sørg for at din nye sele kit vil koble til din bil.

2 Fjern alle gamle ledninger og eksisterende lys fra traileren. En trailer ledningsnett kit vil ha nye lys til å sette i stedet for de gamle.

3 Bolt de nye lysene på tilhengeren ved hjelp av de eksisterende hullene og braketter på tilhengeren. Ledningene kit vil ha nye skruer og muttere for montere dem.

4 Skill hvite ledningen fra resten av multi-fargede ledninger i belysningen sele kit. Denne ledningen er jordledningen, og vil bli vedlagt separat senere. Route de gjenværende ledninger ned på hver side av hengerramma til baklysene i ryggen. Fest ledningene på plass med wire bånd.

5 Bruk en butt-kontakt for å koble den brune ledningen av selen til den brune ledningen fra hver baklys. I den ene enden av stumpen kontakten, plasserer enkelt brun selen ledning. I den andre plassen begge brune ledninger fra lysene. Ved hjelp av en tang, klem hver side av kontakten å krympe den og skru den ned på ledningene.

6 Koble den røde tråden i høyre baklys til den grønne ledningen til sele med en rumpe-kontakt, bruker samme metode for å crimp endene med tang.

7 Koble den røde tråden i venstre baklys til den gule ledningen av selen ved hjelp av en rumpe-kontakt.

8 Klipp av den hvite selen vaieren noen inches forbi den andre bunt med ledninger, og har nok lengde til å feste den på tilhengeren rammen som en jordledning. Installer en ring terminal på sin ende og klemme terminalen med tang. Dette skaper en vedlagt metall bøyle på enden av ledningen, som gjør at du kan feste den til rammen med en skrue.

9 Koble den hvite jordledningen til tilhengeren rammen med en selvgjengende metall skrue, drill og socket sett. Du kan installere jordledningen på noen synlig sted så lenge det er godt festet.

10 Fest den medfølgende tilhenger tilkoblingsplugg til de flerfargede ledninger. Pluggen har buttkontakter bygget inn i endene av de korte ledninger kommer det. Matche de fargede ledninger av pluggen til sele ledninger og krympe dem sammen individuelt.

11 Dekk hver rumpe forbindelse med elektriske tape for å sikre at ingen fuktighet siver inn i tilkoblingen.

Hint

  • Plasser blokker eller en jekk under tungen på traileren til nivå det ut og gjøre det lettere å gjøre jobben.
  • For å forebygge skader, blokkere hjulene på tilhengeren slik at den ikke kan rulle når du arbeider.