Gjør det selv Instruksjoner for bil reparasjon

En funksjon som er felles for alle nye og brukte biler er behovet for sporadisk vedlikehold og reparasjon. I tillegg til behovet for å erstatte væske og deler som slites ned over tid, er nesten hver modell utsatt for noen form for mekanisk problem, noen større betydning enn andre. Mens profesjonelle bilverksted kan være dyrt, er det mange enkle reparasjoner som kan gjøres hjemme med felles verktøy og litt kunnskap.

Vedlikehold

Noen av de mest vanlige bilreparasjoner som kan gjøres hjemme bære rutinemessig vedlikehold. Chief blant disse er oljeskift og dekk rotasjoner. Hvis du vil rotere dekkene, ta kontakt med eierne manualen. Bruk dekkskift kit å jekke opp ett hjørne av bilen og ta av hjulet, og erstatte den med reservehjul. Senk bilen og flytte til et annet hjørne av bilen for å gjenta prosessen, denne gang å sette dekket fjernes i det første trinn. Fjern eventuelle steiner eller rusk fra dekkbanen ved hjelp av en sløv verktøy som en skrutrekker før du skifter hvert dekk. Bruk diagrammet er beskrevet i manualen for å vite hvor å bevege hvert dekk, da dette vil variere avhengig av hvilken type kjøretøy.

Oljeskift informasjon, inkludert type og mengde olje som trengs, vil også bli beskrevet i manualen. Fjern dreneringspluggen fra bunnpannen under bilen med en skiftenøkkel. Samle den brukte oljen i en plast-bassenget, slik at det kan resirkuleres på riktig måte. Mens oljen er drenering, fjerne oljefilteret ved hjelp av en filtertang. Skru på et nytt filter og erstatte den tappepluggen. Til slutt legger ny olje på oljepåfyllingspunktet under panseret. Sørg for å teste oljenivået med peilepinnen og fyll på olje om nødvendig.

elektrisk Reparasjon

Mange av de mest vanlige problemene med moderne biler involvere komplekse elementene i det elektriske systemet. Dashbord-måleinstrumenter, strøm tilbehør og underholdningsfunksjoner kan alle være i stand til å bli løst med enkle reparasjoner. Først, ta kontakt med eiere manuell eller Internett for å finne noen reset prosedyrer. Dette kan hjelpe i tilfelle av en datamaskin svikt. Sørg også for å sjekke sikringsboksen for eventuelle sikringer. Sikringsboksen er vanligvis plassert i motorrommet eller under dashbordet. Identifisere en blåst sikring av sin misfarging og erstatte den med en ekstra sikring av samme farge. Det enkle trinn kan lagre en tur til mekaniker og reparere mange små elektriske problemer i løpet av minutter.

diagnostikk

Mens det er noen reparasjoner som er best overlatt til fagfolk, diagnostisering problemer med kjøretøyet kan bety mindre tid brukt på å prøve å identifisere problemet når bilen er i for tjenesten. Følg nøye med på bilens oppførsel og oppmerksom på hvilke vilkår eventuelle problemer eller uregelmessigheter oppstår. Dette inkluderer uvanlige lyder, dårlig ytelse eller lavere drivstofføkonomi. Mange biler er utstyrt med en innebygd datastyrt diagnosesystem. Ta kontakt med din manual for en prosedyre for å generere feilmeldinger. Dette kan innebære å vri nøkkelen eller trå på bremsepedalen i en bestemt rekkefølge. Bilen vil da vise en feilmelding på kilometertelleren eller snuble data skjerm. Denne informasjonen kan angi kilden til et problem, og hindre unødvendige reparasjoner.