Gjør-det-selv frontruten erstatning i Vermont

Gjør-det-selv frontruten erstatning i Vermont


Vindu skaden er vanlig i Vermont. Debris kastet fra veien kan knekke frontruten, kan en villfaren baseball knuse den i biter, eller selv enkle alder kan noen ganger misfarge den. I en hel verden av fare for frontruten, før eller senere må du få det erstattet. Unnlate å gjøre dette vil redusere sikten, gjøre bilen ser gammel og banket opp, og kan netto du en heftig bot fra politiet. Likevel, reduserer en feil installert frontrute sikkerheten til bilen i tilfelle en kollisjon, og kan i ekstreme tilfeller, faller rett ut av bilen. På grunn av dette, er det ikke en anbefalt oppgave for en nybegynner gjør-det-selv-mekaniker.

Bruksanvisning

1 Fjern bilens frontrute viskerarmer. Ulike fabrikater, modeller og år med biler har vilt varierende metoder for fjerning. Rådfør deg med bilens brukerhåndbok for detaljer.

2 Lirke trim fra rundt frontruten av. De fleste autoparts butikker vil ha et verktøy som er spesifikke for din modell av bilen, men uten dette verktøyet, vil en flat skrutrekker nok. Med enten verktøyet fungerer bladet under trim og lirke den opp, være forsiktig med å bryte fanene under som holder trim til rammen.

3 Skjær gjennom band av limet som går rundt kantene på frontruten. En barberhøvel kniv med et nytt blad fungerer godt for dette. Pass på at du skjærer limet så jevnt som mulig hele veien rundt.

4 Lirke opp frontruten ved hjelp av et brekkjern. Du bør starte på en av de nederste hjørnene, sett bladet på brekkjern under, deretter tvinge den opp. Jobb deg rundt hele frontruten til den er løst i rammen.

5 Løft frontruten ut av kjøretøyet. Det anbefales at du har en assistent hjelpe deg med denne oppgaven som en frontruten er stort, vanskelig og skjøre.

6 Rengjør området rundt rammen med en ren, fuktig klut. Du vil ønske å fjerne skitt, skitt eller olje fra dette området, spesielt i sporet der frontruten sitter. Når det er gjort, tørk området med en ren, tørr klut.

7 Sett ned et lag med uretan primer i sporet der frontruten sitter.

8 Legg ned et band av uretan lim over primer. Det er viktig å sørge for at limet går over primer. Uten primer, vil klebemidlet ikke binde til frontruten.

9 Plukk opp den nye frontruten, igjen med hjelp av din assistent, og sett den inn i rammen. Pass på at det er riktig side opp, er justert riktig og sitter flatt og jevnt i sporet.

10 Installer trim og frontruten viskerarmer.