Garmin Streetpilot C330 Feilsøking

Garmin Streetpilot C330 Feilsøking


En Garmin Streetpilot C330 gir brukerne mange ulike praktiske funksjoner. Du kan legge til ofte besøkte steder til "Favoritter", bla for din neste stopp ved å besøke de "severdigheter" menyen eller endre dine innstillinger, for eksempel volum eller visning av kartet. Selv om disse funksjonene er vanligvis lett å bruke og legge praktisk til dine reiser, kan det hende at Garmin Streetpilot c330 ikke alltid fungerer perfekt. Når det ikke fungerer som det skal, kan noen feilsøking være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Trykk på strømknappen på siden av din Garmin Streetpilot c330 å slå den av. Knappen trenger ikke å bli holdt nede. Hvis skjermen er bare frosset, kan dette løse problemet uten å måtte stille alle innstillinger.

2 Gjør din Garmin Streetpilot C330 igjen ved å trykke på strømknappen for å se om problemet er løst.

3 Tilbakestill Garmin Streetpilot c330 hvis du fortsatt har problemer. Slå på enheten. Deretter finner det lille sporet under logoen, som ligger på enhetens frontplate. Bruk den andre hånden til å fjerne frontplaten. Det bør lett trekke av.

4 Finn på reset-knappen i ansiktet plate området. Skyv den. Dette vil tilbakestille enheten til å løse mange vanlige problemer, for eksempel uønskede innstillinger eller en låst skjerm. Slå enheten på igjen ved å trykke på strømknappen.

5 Ta din Garmin Streetpilot c330 utenfor i et område som ikke er hindret av trær eller høye bygninger hvis du har problemer med å finne satellittsignalet.

6 Lad batteriene. Dette vil bidra til enheten mer effektivt finner satellittsignalet, og også hjelpe hvis skjermen ikke vil frigi. Du kan lade batteriene ved å koble strømledningen inn i strømuttaket på bilen mens den kjører.