Garmin C330 Feilsøking

Garmin C330 Feilsøking


Street C300 er en GPS-enhet opprettet av Garmin. Den C330 er designet for å brukes i biler for å hjelpe føreren å navigere hans eller hennes vei til en destinasjon. Mens Garmin er en av de mest respekterte GPS-produsenter, kan selv den beste GPS-enhet svikte. Ansett bestemte feilsøkings strategier for å fikse en Street C330 for å hjelpe deg å komme tilbake på veien.

Det grunnleggende

Se etter de grunnleggende kravene som trengs for Garmin C330 skal fungere ordentlig før du prøver å identifisere mer komplekse problemer. Den C330 bruker en intern lithium-ion-batteri, men den høye varmen som finnes i mange biler kan redusere evnen til å holde en belastning. Lad hvis du oppdager enheten oppfører seg uberegnelig eller avsluttes uventet. Koble enheten til en USB-port på datamaskinen, eller koble den til bilens sigarettenner ved hjelp av den vedlagte billader adapter.

Neste, sørg for at du har lagt inn dine kommandoer til enheten riktig. Hvis enheten mottatt uklare instrukser fra deg, vil det generere misvisende kart. Trykk og hold nede strømknappen på siden av C330. Trykk på "Hvor skal du" -knappen på berøringsskjermen LCD display. Velg en destinasjon fra pre-genererte listen, eller skriv din egen destinasjon. Trykk på "GO" og GPS-enheten vil automatisk beregne den beste ruten til destinasjonen.

Nullstille og kalibrering

Personer som opplever problemer med C330 respons kan være nødvendig å kalibrere enheten og tilbakestille det. Hvis skjermen ikke reagerer raskt eller nøyaktig på berøring, hold nede C330 strømknappen til skjermen blinker og viser en "kalibrering" ikonet. Bruk instruksjonene på skjermen for å kalibrere skjermen til ditt personlige preg og bruk av trykk.

Tilbakestill enheten hvis det oppstår gjentatte programvarerelaterte feil, feil ikoner eller frosne skjermer. Nullstillingen sletter hele systemet buffer og gjenoppretter C330 til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Fjerne frontplaten ved å trekke plastplaten bort fra enheten. Finn reset-knappen, som finnes på høyre side av C330 frontdisplayet. Trykk på den og vente på skjermen for å belyse. Null vanligvis løser de fleste programvare glitches.

Programvareoppdateringer

Garmin oppdaterer ofte sin GPS-systemet programvare for å forbedre ytelsen til de ulike enhetene. Hvis du oppdager et plutselig tap i GPS nøyaktighet eller funksjon, kan GPS-enheten må oppdateres for å være kompatibel med den nyeste Garmin systemoppdateringen. Se etter oppdateringer på Garmins støtte nettsted (se Ressurser). Last ned gjeldende oppdateringer og koble enheten til datamaskinen med USB-ledningen. Garmin data management software vil lansere, slik at du kan laste opp gjeldende oppdateringene i enheten.