Funksjoner av Palm Handheld TX

Funksjoner av Palm Handheld TX


The Palm TX Håndholdt ble innført i 2005 for å gi Palm forbrukerne tilgang til nyere, raskere håndholdt teknologi og større skjermer enn det som ble funnet på tidligere Palm personlig elektronikk. Det var moderat priset for tiden, med en produsentens veiledende pris på $ 299, noe som gjorde den tilgjengelig for både nye brukere og forbrukere som søkte en oppgradering fra deres tidligere Palm-enheten.

Formfaktor

TX Håndholdt er 4,76 inches høy med 3,08 inches bred og veier 5,25 unser. Denne formen gir god plass til å huse stylus-drevne berøringsskjerm, som var standard i Palm håndholdte enheter når TX ble lansert, så vel som en liten bolig for å holde pekepennen når den ikke er i bruk. Enheten passer godt inn i en gjennomsnittlig voksen hånd. De fysiske knapper og fem-veis navigerings inngang er tilgjengelig med tommelen på hånden som holder TX, mens pennen holdes i brukerens andre hånden til å drive skjermkontrollene.

Strømkilde

TX har en intern 1250 mAh litium-ion-batteri. Palm priser denne oppladbare batteriet i fem dager batterilevetid mellom kostnader når nye. Dette anslaget er basert på en antatt 40 minutters bruk per dag, inkludert 20 minutter av dataoverføring via et Wi-Fi-nettverk. Kontinuerlig mp3-lyd vil tappe batteriet i ca seks og en halv time.

Input og skjerm

Den transflektiv TFT-skjermen er 3,25 med 2,2 inches. Det har 16-bits fargemulighet med en oppløsning på 480 x 320 piksler. En konvensjonell Palm fem-veis navigatøren knappen er plassert under skjermen, og to knapper er ordnet på hver side. Disse knappene kan tilpasses, og de kan settes til å utløse mange programmer til å kjøre.

Prosessorhastighet

TX benytter en 312 MHz Intel XScale-prosessor, som er tilstrekkelig til å kjøre enhetens operativsystem samtidig surfer på nettet og spille mp3-lyd. Prosessoren kjører også de fleste av tredjeparts spill og programmer som er utviklet for bruk med enhetens fordeling av Palm OS.

Minne og lagring

TX har 128 MB internminne. Omtrent 28 MB denne er dedikert til operativsystemet og standard apps, slik at 100 MB tilgjengelig for brukeren. TX har et SD-utvidelsesspor som kan romme ekstra SD-minne samt SDIO og MMC-enheter.

trådløs kommunikasjon

TX er i stand til både Wi-Fi og Bluetooth-kommunikasjon. Tilkoblinger til andre Bluetooth-enheter er laget ved å manuelt styre TX å søke i området, og deretter dirigere det å koble til en bestemt enhet. Når TX har koblet til en annen Bluetooth-enhet, kan den automatisk koble seg til den enheten i fremtiden. Wi-Fi, når aktiv, vil oppsøke tilgjengelige nettverk og koble til dem i løpet av to sekunder når du blir bedt. Bluetooth og Wi-Fi kan brukes sammen ved behov.

standard~~POS=TRUNC

TX har Palm OS Garnet v.5.4.9 installert, som inkluderer mange av de vanlige funksjonene som er inkludert med tidligere Palm operativsystemer. Disse inkluderer en kalkulator med flere funksjoner, et memo pad, en personlig kalender og klokke, en nettleser og HotSync-programmet der TX kobles til en datamaskin for å motta ekstra programvare og oppgraderinger.