Full dekning Bilforsikring Definition

Full dekning Bilforsikring Definition


Full dekning Bilforsikring består av to hoveddeler: ansvar og omfattende / kollisjon. Alle stater krever drivere til enten bære minimum mengder ansvarsforsikring eller for å bevise at de er økonomisk i stand til å betale for eventuelle skader de forårsaker. Omfattende og kollisjon forsikring er valgfrie dekning, men hvis du finansiere bilen, vil långiver vanligvis krever at du har dem.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring beskytter andre mennesker fra eller skade du kan forårsake. Et eksempel på ansvarsforsikring er 25/50/25. En politikk med denne mengden av forsikringen gir $ 25.000 i personskade beskyttelse for en enkelt person skadet i en ulykke, $ 50.000 i total personskade beskyttelse for alle personer skadd i en ulykke og $ 25.000 for skade på eiendom i en ulykke.

Omfattende og kollisjon forsikring

Omfattende og kollisjon forsikring betale for skade på bilen din. Kollisjon dekning betaler for skader forårsaket av en ulykke. Omfattende forsikringen betaler for skader fra andre årsaker. For eksempel, hvis bilen din blir skadet i en haglstorm eller truffet av en fallende tre gren, det ville bli dekket av omfattende forsikring. Omfattende forsikring betaler også dersom bilen blir stjålet.

Egenandeler andeler~~POS=HEADCOMP

Når du kjøper omfattende og kollisjon forsikring, må du velge en fradragsberettigede beløp. Egenandelen er beløpet du betaler mot ethvert krav før forsikringsselskapet betaler noe. Jo høyere du setter din egenandel, vil lavere premie være.

Slippe omfattende og kollisjon forsikring

Hvis kjøretøyet er skadet i en ulykke, vil forsikringsselskapet bare betale for reparasjonen opp til Kelley Blue Book verdien av kjøretøyet. Så hvis, for eksempel, er Blue Book verdien av kjøretøyet $ 2000, er at hvor mye forsikringsselskapet vil betale for reparasjoner etter en ulykke. Derfor er det mange mennesker velger å slippe omfattende og kollisjon dekning på eldre modell biler.

andre coverages

En automatisk forsikring kan omfatte ytterligere dekning som personskade beskyttelse og uforsikrede / underinsured bilister. Personskade beskyttelse lønner seg å behandle skader påført av sjåføren og eventuelle passasjerer i forsikringstakers bil. Uforsikret og underinsured bilistene forsikring dekker deg og dine familiemedlemmer hvis du blir truffet av noen som ikke har forsikring eller ikke nok forsikring for å dekke et tap. Denne dekningen betaler også hvis du blir truffet av en hit-and-run driver, eller hvis du blir truffet av en bil mens du går.