Fujifilm FinePix S3100 Instruksjoner

Fujifilm FinePix S3100 Instruksjoner


FinePix S3100, produsert i 2004 av Fujifilm, er en mid-range pek og skyt stil kamera. Selv Fujifilm markedsført S3100 mot gjennomsnittet kameraet bruker for ferie skudd og snaps på familiesammenkomster, og tilbyr mer avanserte funksjoner for de mer krevende fotografen. Dens skarpe 6 ganger optisk zoom, 4 megapiksler og kompakt kamerahus gjør det til en kompetent tillegg til eventuelle arbeider fotograf bag.

Bruksanvisning

1 Skyv åpne batteridekselet på undersiden av kamerahuset. Sett inn fire AA-batterier i henhold til den lille diagrammet på batteridekselet. Skyv lokket igjen.

2 Åpne xD Picture Card-sporet på venstre side av kamerahuset. Sett inn minnekortet til det klikker på plass. Lukker sporet.

3 Slå på strømbryteren, som ligger på øverst til høyre i kamerahuset, slik at den stemmer overens med den lille kameraikonet.

4 Velg visningsmodus ved å trykke på "EVF / LCD" knappen på baksiden av kamerahuset, til venstre i søkeren vinduet. Dette gjør at du kan veksle mellom å vise motivet gjennom søkeren vinduet eller skjermen LCD-skjermen på baksiden av kameraet.

5 Komponer bildet og trykk lukkerknappen halvveis ned for å fokusere på det tiltenkte emnet. Hvis motivet beveger seg eller du trenger for å komponere bildet, slipper du knappen og re-Tråkk å rette fokus. Trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet.

6 Vise bildene du har tatt ved å flytte bryteren til avspillingsmodus. Denne modusen er symbolisert ved en liten trekant i en firkantet ramme. Flytt gjennom bildene ved å trykke på høyre og venstre pilene på fjernkontrollen som ligger til høyre for LCD-skjermbildet for forhåndsvisning.

7 Overføre bildene ved å fjerne xD Picture Card og setter det inn i riktig spor på datamaskinen din. Alternativt kan du koble kameraet til datamaskinen ved hjelp av en USB-kabel. Slå kameraet i avspillingsmodus for å la datamaskinen til å gjenkjenne enheten og begynne bildeoverføring.

Hint

  • Før bildeoverføring, installere programvaren som leveres med din FinePix S3100. Sett inn CD i datamaskinens CD-ROM-stasjonen og følg instruksjonene på vinduet instruksjonene.