Forskjellene i iPhone 8G og 16G

Forskjellene i iPhone 8G og 16G


Apples iPhone er en populær type smarttelefon som gjør samtaler, fungerer som en musikk-og videospiller, og arrangerer en rekke applikasjoner --- eller "Apps" --- at brukeren kan laste ned fra en nettbutikk. Den tredje generasjons iPhone, som ble solgt mellom 2007 og 2010, kom i 8-gigabyte (ofte skrevet som 8 GB eller bare 8G) og 16-gigabyte-modeller. Det er bare noen få forskjeller mellom disse modellene.

Drive Kapasitet

Den store forskjellen mellom 8 GB iPhone og 16 GB-versjonen er den datakapasitet. Antallet gigabyte beskriver hvor mye data flash-minne kan inneholde; 16-GB modellen har to ganger så mye som 8-GB-versjonen. Dette er spesielt viktig hvis iPhone brukes til å lagre og spille av filmer; en enkelt film kan ta opp mellom 500 megabyte og en gigabyte med plass, noe som betyr at 8 GB-modellen kan potensielt inneholde bare sju filmer (med noen plass avsatt til programvare og telefonkontakter).

Farge

Den tredje generasjon iPhone har en plast sak som er tilgjengelig i to farger: hvit eller svart. Valget ble imidlertid bare tilbudt for 16 GB-modellen. Alle 8 GB iPhone er svart. Tredjeparts tilfeller kan brukes til å omslutte iPhone med en annen farge, men disse sakene legger vekt og bulk til telefonen.

iPhone 3 og iPhone 4

Mens den siste iPhone som kommer i både 8 GB og 16 GB-størrelser var iPhone 3, iPhone 4 (utgitt i 2010) har en 16 GB-modellen. Det er mange forskjeller mellom den 16 GB iPhone 4 og 8 GB iPhone 3, som iPhone ble fullstendig redesignet mellom modellene. Utover å ha dobbelt lagringsplass, 16 GB iPhone 4 har også et metall og glass tilfelle i stedet for iPhone 3 plast. Den har to videokameraer (én på hver side) og en høyere kvalitet skjerm. Det er litt tyngre og større enn iPhone 3 og tilbyr om lag 25 prosent mer batterilevetid i de fleste applikasjoner.