Forskjellen mellom Monster og HDMI-kabler

Monster er et merkenavn av kabler som inneholder komponent, lyd og HDMI-kabler. Ulike uavhengige studier av audio / visuelle nettsteder har fastslått gjentatte ganger at det ikke er noen forskjell mellom en Monster-kabel og en lavere priset alternativ når det kommer til HDMI-kabler.

Definisjon

HDMI-kabler er digitale kabler som kan overføre både lyd og video fra enheter som Blu-ray-spillere, spillkonsoller og kabelbokser til HDTV. Det er det eneste digital kabel-format som er sertifisert til å overføre en full 1080p HD-signal, av høyeste kvalitet tilgjengelig for øyeblikket.

Pris

Monster kabler kan koste betydelig mer enn tilsvarende kabler av andre merker. Monster hevder at deres kabler har spesielle komponenter, for eksempel gullbelagte kontakter, som gjør dem bedre enn andre i form av bilde og lydkvalitet.

forskjeller

Mange tester har blitt gjort for å finne ut om det er en forskjell i bildekvalitet mellom et høyt priset Monster kabel og lavere priset alternativer. Mange, slik som Popular Mechanics 'Seth Porges og PC World Sean kaptein, fant ingen merkbar forskjell. Lignende resultater ble også rapportert av Ben Kuchera of Arts Technica, som gikk så langt som å si at kabler priset til $ 100 ved Monster og $ 20 av et annet selskap "er i hovedsak de samme."

betraktninger

Mens bildekvaliteten på Monster kabler og billigere kabler er den samme, noen tror det er noen fordeler til noen høyere end Monster kabler. Som Gizmodo Wilson Rothman rapportert i sin artikkel "The Truth About Monster Cable," Monster high-end kabler er mer holdbare enn mange andre merker, og i noen tilfeller kan de vare lenger. Mange av monster nyere kabler er også gradert for fremtidige HDTV spesifikasjoner, inkludert 1440p. Hvis du har planer om å installere kablene inni vegger, kan disse være viktige aspekter til consier.