Forskjellen mellom 8GB og 16 GB iPod Touch

For første og andre generasjon av produksjon for iPod touch, topp-tier versjon av iPod bærbare mediespiller, produsenten Apple Inc. tilbudt 8GB og 16GB som enhetens lavere nivå flashminne lagringskapasitet. Det høyeste nivået var 32GB modellen. Selv om Apple avviklet både valg med den tredje produksjonssyklusen, selskapet gjeninnføres 8GB for den fjerde - og på tidspunktet for offentliggjøring, nåværende - generasjon av produksjon.

Lagringskapasitet

Den største forskjellen mellom 8GB og 16GB-versjonen av iPod touch er lagringskapasiteten. Den tidligere kan inneholde opptil 1750 sanger, 10 timer video og 10.000 bilder. Sistnevnte, derimot, har en maksimal kapasitet på 3500 sanger, 20 timer med video og 20.000 bilder.

Batteritid

Selv om alle iPod touch-8GB og 16GB spillere har et innebygd oppladbart batteri, skiller de i batterilevetid, avhengig av hva produksjonssyklusen de tilhører. For første generasjon iPod touch-enheter, er batterilevetiden oppgitt til 22 timer med musikkavspilling og fem timer med videoavspilling. Den andre generasjonen øker batterilevetiden til 36 og seks timer, henholdsvis. 4G-enheter overgå de to første produksjonssykluser med 40 timer med lyd og syv timer med video.

tilkobling

Hver første- og andre-generasjons iPod touch 8GB og 16GB har trådløs tilkobling basert på 802.11b / g duo av standarder fra den internasjonale Elektrisk og Elektronikk Engineers foreningen. Den nåværende 8GB iPod touch legger en tredje IEEE 802.11n protokollen, samt Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate trådløs teknologi.

Systemkrav

Hver iPod touch 8GB og 16GB er kompatibel med alle Apple Macintosh-maskin eller Windows-basert PC med minst én USB 2.0-port for synkronisering og lading av enheten. Men de eldre iPod touch-modeller har en lengre rekke kompatibilitet. For eksempel, dagens iPod touch 8GB fungerer med alle iTunes-programmet ikke er eldre enn iTunes 10. På den andre siden av spekteret, kan 1G iPod touch 8GB / 16GB strekke ytterligere å inkludere versjoner eldre enn iTunes 7.6.