Formålet med Cell Phone

Formålet med Cell Phone


Mobil teknologi først kom i gang i 1843, da en analytisk kjemi ved navn Michael Faraday begynte å forske på plass for å se om det kunne lede elektrisitet. Flash frem til 2011, og mobilen har blitt en del av vårt daglige liv. Mye mer enn bare en telefon, fortsetter mobiltelefon til å revolusjonere måten vi kommuniserer med hverandre.

Super Communication

Mobiltelefon viktigste formål er å holde personer som er koblet, uavhengig av avstanden som skiller dem. Mobiltelefoner, mye som tradisjonelle telefoner, kan du ringe og motta samtaler. I motsetning til tradisjonelle telefoner - for eksempel telefonkiosker eller fasttelefoner - mobiltelefon er mobile, slik at du kan ringe når du er på farten, så lenge du har batterilevetid. Når mobiltelefon batteriet dør, må enheten lades. Kostnader kan plugges inn i en stikkontakt og er bærbare også. Antenner, sendere og mottakere er montert rundt om i verden for å skape et mobilnettverk, slik at mobiltelefoner til å operere. Disse blir ofte referert til som celle tårn.

Mer enn Talk

Samtale venter, innebygd telefonsvarer og trepartssamtale hvor noen av de ekstra funksjonene tradisjonelle telefoner tilbys. Mobiltelefoner har så mange nye funksjoner som de kan neppe kalles telefoner lenger. For eksempel kan mange moderne mobiltelefoner være utstyrt med Internett, slik at brukerne kan surfe på nettet eller sjekke sine e-postkontoer på farten. Kameraer er innebygd i mobiltelefoner, slik at brukerne kan fange minner og sende dem til venner. Video spill entusiaster kan nyte spill på en mobiltelefon. Mobiltelefoner har endret måten vi kommuniserer, med mange brukere å sende tekstmeldinger i stedet for å foreta anrop. Tekstmeldinger er ideelt når du trenger å sende en rask opplysning. Imidlertid er disse lagt til funksjoner bestemmes av hvilken type mobiltelefon du kjøper, og hvilken type plan du etablere med mobiltelefon selskapet. Sørg for å lese kontrakten nøye før du registrerer deg for en mobiltelefon plan.

Sikkerhet

Mobiltelefon tillater alle i en nødsituasjon å kontakte den hjelpen de ønsker umiddelbart. De som reiser lange avstander bør alltid ha et fulladet mobiltelefon på hånden, i nødstilfeller. I Singapore har en mobiltelefon utvikler skapte EPI Livet mobiltelefon, som har evnen til å ta pulsen og tilkalle en ambulanse for deg hvis behovet være. En innebygd reseptoren kontrollerer pulsen når du bruker finger presset til det. Resultatene blir deretter sendt til et medisinsk call center som opererer 24 timer per dag. EPI Livet har en estimert pris som starter på $ 700, som i 2011.

Kontakt

Mobiltelefon fungerer som et bibliotek for alle de viktigste kontaktene. Borte er de dagene av å skrive ned telefonnumrene til alle du kjenner på et ark. Disse tallene kan nå bli lagret i mobiltelefon og lagt i en kontaktliste. Lagrede numre kan slettes eller endres i løpet av sekunder. Kontaktliste - som du lager - inkluderer navnene og numrene til dem du kjenner. Men hvis mobilen blir borte eller skadet, disse kontaktene kan ikke hentes. Å ha kontakt informasjon som er lagret andre steder kan likevel være en god idé likevel.