Fordelene av Vonage telefontjenester

Fordelene av Vonage telefontjenester


Vonage telefontjeneste er en VoIP --- eller Voice over Internet Protocol --- produkt som gir sine kunder muligheten til å snakke i telefonen ved hjelp av sine eksisterende Internett-tilkobling. Med Vonage, har moderne kommunikasjon blitt omdefinert, slik eliminering av faste tjenester i mange hjem og kontorer.

teknologi forenklet

Vonage har fått forenklet prosessen med kommunikasjon. Ettersom alle forbindelser kjøre gjennom Internett, en andre telefonlinjen ikke er nødvendig. En høyhastighets bredbånd Internett-tilkobling, en touch-tone fasttelefon, og Vonage adapter er alt som trengs for å nyte samtaler over hele verden. Vonage tilbyr også et forenklet installasjonsprosess som gjør at teknisk-utfordret folk til å utføre installeringen.

lavere priser

Vonage tilbyr lavere priser i forhold til de fleste vanlige telefonselskaper, selv for internasjonale samtaler. Det tilbyr også en pakke for å foreta anrop til mer enn 60 land over hele verden uten noen ekstra per minutt kostnad. For folk som gjør mye av utenlandske ringer --- kan dette bety hundrevis av dollar i innsparinger. Vonage lave satsen planer dekker flere land enn mange av sine konkurrenter.

Bærbarhet og mobilitet

En Vonage ringe adapter kan gi deg tilgang til kontaktene dine når som helst og hvor som helst, så lenge det er en Internett-tilkobling til stede. Dette er svært lik til å ha en mobiltelefon, bortsett billigere i de fleste tilfeller.

fleksible Planer

Ulike planer er tilgjengelig med Vonage som privat- og bedriftseiere kan velge. Disse planene har egne satser for ulike steder, samt priser som er basert på varigheten av samtaler. Avhengig av planen, kan Vonage tilbyr funksjoner, som for eksempel ubegrenset lokale og langdistanse samtaler til enkelte deler av USA, samt andre land.

ekstra funksjoner

Alle Vonage kontoer bære ekstra funksjoner i sin tjeneste, inkludert talemeldinger, nummervisning, samtale venter, konferansesamtaler, viderekobling, og flere andre. Mange andre telefonen tjenesteleverandører har ekstra kostnader for disse tjenestene, men Vonage inkluderer dem i sin månedspris.