Fordelene av Plasma TV

Plasma-TV gir høyoppløselige bilder med enestående ytelse og klarhet. Enten veggmontert eller på et stativ, passer deres flatskjerm-design inn i ethvert hjem interiør setting. Plasma tilbyr deg fantastiske farger, innsynsvinkel og kontrastforhold. Fordelene med plasma-TV fremfor andre konkurrerende HDTVer er på grunn av teknologien bygget inne hver enkelt.

Hvordan Plasma Works

Som et neonskilt, plasma-TV ansette gasser å skape luminans. Neon, xenon og helium gasser finnes i hver piksel. Når elektrisitet brukes, gasser generere lys. Røde, blå og grønne fosfor blir stimulert som gir skjermen farge.

På en TV med en progressiv scan 1920 x 1080 (1080p) oppløsning, er det over 2 millioner piksler alle som arbeider uavhengig av hverandre for å lage bildet på skjermen.

Farge og kontrast

Plasma-TV med de beste fargenøyaktighet og kontrast i bransjen i dag. Teknologien bak en plasma-TV gir hver piksel for å justere farger og lysstyrke individuelt. Muligheten til å justere lysstyrke gir flere nyanser av grått, som igjen betyr kvele fargeoverganger og sortnivå.

Bevegelse

LCD-TV er beryktet for en effekt kjent som "hakking". Hakking oppstår når bildefrekvens på en video er ute av sync med oppdateringsfrekvensen på TV. En metode som kalles 3: 2 pulldown brukes som passer fire rammer inn fem for å matche bildefrekvens med oppdateringshastighet. Den nedtrekk metode forårsaket flimmer og bevegelsesuskarphet på LCD-TVer. Nyere LCD-skjermer har 120Hz og 240Hz oppdateringsfrekvens, men bevegelse kan se kunstig fordi de interpolere ekstra rammer. Plasma-TV har ikke dette problemet.

Nye løsninger på gamle problemer

Eldre plasma-TV hadde en kort levetid og led brenne i. Burn in oppstår når et statisk bilde er igjen på skjermen i en periode. Omrisset av bildet er da permanent på skjermen eller "brent i."

I dag har plasma-produsentene forbedret på teknologien bak sine skjermer. Gjennomsnittlig levetid på plasma er rundt 100 000 timer. Med ny pixel bane teknologi, brenne i er ikke lenger et problem.

Fordeler Over LCD

Plasma skjerm TV med de absolutt beste kontrast og farger på markedet. LCD-TV bruker bakgrunnsbelysning for å belyse deres panel. Dette fører lett innsig fordi kontrasten bygger hovedsakelig på LCD-skjermen for å blokkere ambient bakgrunnsbelysning. Lokal dimming LED LCD-TV forbedre kvaliteten på en LCD-bilde, men kan ikke kontrollere hver piksel individuelt. Dette gir plasmaskjermer fordelen i bilde klarhet og kvalitet.

Plasma-TV har også mye bedre innsynsvinkel enn LCD-TV. Ser på en plasma fra det ekstreme høyre eller venstre later ingen fargefeil eller melkeaktige effekter. Selv high-end LCD-skjermer viser fortsatt biter av forvrengning fra en vinkel. Plasma-TV er også mye billigere enn LCD-skjermer.