Fordelene av HD CCTV kameraer

Fordelene av HD CCTV kameraer


Lukket krets TV-systemer, eller CCTV, utnytte montert kameraer som et middel til overvåking for boliger, bedrifter og andre offentlige områder. HD-kameraer ta denne teknologien til neste nivå, og tilbyr høyere oppløsning kameraer som produserer bedre bildekvalitet og klarere bilder. Basert på teknologi opprinnelig utviklet for bruk i kringkasting HD TV-programmer, HD CCTV kameraer bringe skarp, klar bildekvalitet forbundet med høy definisjon til en mer praktisk, daglig bruk.

bedre bilder

Bildesensoren finnes i en HD CCTV kamera gir mulighet for høyere megapikslers oppløsning, noe som resulterer i bilder som er mindre kornete og klumpete enn de som fanges opp av analoge CCTV-kameraer. Denne sensoren gir også et bredere synsfelt, og at, kombinert med forbedret klarhet, gir en overlegen bilde for bedre overvåking. Et klarere bilde åpner for ytterligere zooming eller beskjæring senere --- en nyttig funksjon for tilfeller av kriminalsaker.

Raskere Transmission

Analog CCTV kameraer må komprimere data før sending til skjermen og opptaksenhet, på grunn av mengden av informasjon som er samlet. HD CCTV kamerateknologi lider ingen slik begrensning, noe som betyr at bildet du ser på den tilkoblede skjermen reflekterer nøyaktig hva selve kameraet ser på det tidspunktet. Dette åpner for raskere handling og respons i nødssituasjoner.

raskere kontroll

Kamera justeringer i analoge CCTV kameraer lider av en forsinkelse i reaksjon på grunn av den relativt langsomme overføringshastigheten mellom kamera og kontrollpanel. Fordi HD CCTV kameraer rapportere alt i sanntid, eventuelle justeringer kameraet operatøren gjør til kameraets posisjon registrerer uten forsinkelse. Kameraet vil slå, tilt og zoom umiddelbart, slik at føreren kan fokusere på mistenkelig aktivitet eller enkeltpersoner.

enkel integrering

I tillegg til de fordeler og oppgraderinger HD CCTV kameraer tilbyr sikkerhets- og overvåkingssystemer, integrere dem i allerede etablerte systemer krever ikke en fullstendig overhaling. Bare bytt ut de ønskede analoge kameraer med HD-modeller og oppgradere opptaksenheten for å reflektere økningen i kvalitet og oppløsning de nye kameraene gir. Skifte noen analoge kameraer samtidig åpner for gradvis overgang til det nye systemet, som gjør det enklere på budsjettet for å få bedre overvåking.