Ford Wiper Motor Hjelp

Ford Wiper Motor Hjelp


Avhengig av din spesielle Ford-modell, kan viskersystem er utstyrt med en grunnleggende system, eller inkludere en rekke funksjoner. Du kan være i stand til å operere vindusviskerne i en eller flere intervaller. To eller flere hastigheter kan være tilgjengelig for deg. Eller vaskemaskinen pumpen kan synkronisere til viskersystem. Uansett system på Ford bil, alltid se etter problemer på den vanligste kilden. Sjekk for strøm først, og deretter spore noen strømproblem til motoren og andre mulige mekaniske feil.

Kontroll for strøm

Pass på at vindusvisker Sikring eller sikring er i god stand. Så, se etter gode ledningene som viskermotor. Først kobler du en jumper wire mellom en god bakken på kjøretøyet og viskermotor og drive motoren. Deretter, ved hjelp av en test lys, kontrollerer for spenning til motor. Hvis du oppdager spenning, kan du fjerne motoren og koble den direkte til batteriet ved hjelp av en smeltet jumper wire.

Noen ganger, vil motoren jobbe når du er koblet direkte til batteriet. Hvis den gjør det, inspisere viskersystem kobling for binding. Men hvis motoren fortsatt ikke fungerer, må du bytte den.

Følge Strøm Gjennom Elektrisk krets

Likevel, kan problemet ligge i kretsen selv og har koblingsskjema for din Ford-modellen vil hjelpe deg å spore de tilsvarende ledninger for testene. Hvis du ikke oppdager spenningen på motoren ved hjelp av test lys under testen fra forrige avsnitt, spore for spenning på viskerbryteren og deretter på sikringsboksen. Hvis strømmen når bryteren, sjekk ledningstilkoblinger mellom bryteren og motoren.

Mange viskersystemer er utstyrt med mer enn én hastighet og spesielle funksjoner som intervall bevegelser. Når en eller flere av de system hastigheter klarer å aktivere, sjekk den riktige ledningene mellom bryteren og motoren, på jakt etter løse eller ødelagte tilkoblinger.

Grensebryter

Dessuten kommer de fleste viskermotorer utstyrt med en grensebryter som lar deg slå av viskeren og la motoren trekke vindusviskere til deres off posisjon på panseret linjen. Hvis vindusviskere bo midt på frontruten, sjekk for spenningen på motoren når dette skjer. Hvis spenningen er til stede, grensebryteren blakk og du må bytte motor. Ellers spore at ledningen fra motoren og sentralen for en løs eller brutt forbindelse.

mekaniske problemer

Andre vanlige problemer som kan oppstå med Ford viskersystem er saktegående vindusviskere. I dette tilfelle, selv om det kan virke til visker motor er døende, problemet er faktisk funnet i en skadet dreietapp eller en annen hindring som hindrer at visker bindingen i å bevege seg fritt. Ta av motoren og tett inspisere visker stenger og pivot-kontakter.