Ford Focus stasjonsvogn Specs

Ford Focus stasjonsvogn ble først introdusert til det amerikanske markedet i 2000, og ble avviklet i 2007. Med en opprinnelig utsalgspris på $ 16 790, det var et økonomisk valg for noen kjøpere. Men mangelen på standard funksjoner - for eksempel en CD-veksler og en anti-bremsesystem - gjort bilen mindre ønskelig til andre kjøpere.

Motor & Audio Specs

Under Ford Focus Wagon panseret finner du en 2-liters motor som tilbyr 130 hestekrefter og femtrinns manuell overdrive. Estimert drivstofføkonomi for vognen er 27 miles per gallon (mpg) i byen, og 37 mpg på motorveien. Ford Focus stasjonsvogn kommer også med en standard FM / AM-radio, med en standard CD-spiller. Men det er en CD-skifter valgfritt.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Sikkerhetsinnretninger for Ford Focus stasjonsvogn er litt minimal, men inkluderer følgende: klink eller lavere ankere og tethers for barnesete overnatting, fører- og passasjer doble kollisjonsputer, barnesikring bak dørlåser, og bakre og fremre skulder setebelter. Antispinn er en valgfri spesifikasjon i kjøretøyet. Men andre alternativer som er ofte standard i andre biler - som en anti-bremsesystem, kjøretøy stasjon kontrollsystem, og en elektronisk bremsesystem - ikke tilbys for Ford Focus Wagon.

interiør Spesifikasjoner

Interiør dimensjonale spesifikasjoner for Ford Focus stasjonsvogn er 39,1 inches foran takhøyde, 39,8 inches bak takhøyde, 40,7 inches foran benplass, og 37,6 benplass bak. Standard spesifikasjoner for Ford Wagon er luftkondisjonering, dørlåser, elektriske vinduer, en bakre luft defroster, og foran innvendig lys. I tillegg er vognen utstyrt med en dryppteller et førersete som kan justeres i høyden, og foran og bak håndtak. Valgfrie spesifikasjoner inkluderer en skinntrukket ratt, rattmonterte kontroller, cruise control, og tilt styring.