Ford Focus hodelykt Removal

Ford Focus hodelykt Removal


Ford Focus debuterte i Europa i 1998, men ikke gjøre det til USA før 1999, omtalt som en 2000-line modell. Det har halogen kapsel frontlykter, som er mye mindre enn de eldre sealed beam enheter. Mens halogen kapsel pærene varer lenger og brenne lysere, vil de likevel til slutt må skiftes ut.

Eldre Ford Focus (2000-2004)

Den eldre Ford Focus benytter en fjærklemme som har en skrue på den ene siden av klippet som en hengsel. Åpne hodelykt fra bak frontlys forsamlingen for kjøretøyet reparasjon.

Ta av dekselet ved å trekke den av med hendene og merke sin posisjon. På denne måten kan du installere den på riktig måte når den tid kommer.

Den ledningsnett plug krever frakobling. En liten skrutrekker vil hjelpe løsne pluggen hold lås. Trekk ledningen mot passasjersiden av kjøretøyet.

Reaching ned i frontlys forsamlingen til å løsne ledningen fjærklemmen kan presentere noen problemer for håndfunksjon-utfordret mennesker eller de med store hender. Se avsnitt 3 om hvordan du fjerner frontlys forsamlingen om nødvendig for å få tilgang til frontlyktene lettere.

Legg merke til plasseringen av skruen på trådfjærklemmen. Dette er hengselsiden og bør ikke bli frakoblet. På motsatt side, blir fjærklemmen sittende i en liten slisset lås. Trykk inn på oppvokst delen av klippet rett over låsen og deretter presse litt oppover på klippet for å løsne den. Dette vil tillate deg å svinge klippet mot skruen hengslet og fjern deretter halogen hodelykt pære.

Installer ved å reversere prosedyren.

Nyere Ford Focus (2005-Present)

I stedet for fjærklemmen wire, har den nyere Ford Focus en plast låseringen for å sikre halogen hodelykt til frontlys forsamlingen.

Frakoblet, forblir ledningsnettet pluggen ganske lik, og igjen, få hendene ned på låseringen kan være litt utfordrende.

Ta av dekselet og slå låseringen en kvart omdreining for å justere feste tappene på ringen. Dette vil tillate deg å trekke ut pæren fra forsamlingen. Hvis du vil installere i motsatt rekkefølge.

Lykte Assembly Fjerning

For å fjerne frontlys montering, enten for å erstatte enheten eller få tilgang til pærene lettere, først finne de to festeboltene på toppen av forsamlingen. De er mot baksiden av enheten, og det er en på hver side av hver sammenstilling.

Deretter må du fjerne skvettlapper under Focus. Frontlys forsamlingen på Focus benytter en tredje skruen som ligger på bunnen av enheten nær toppen av støtfangeren. Du vil ha tilgang til skruen fra under Focus. Det vil fortsatt være litt vanskelig å nå, så løfte Focus eller ved hjelp av et sett med bil ramper vil gjøre det lettere for deg å komme under.

Når den siste bolten er fjernet, vil du være i stand til å vrikke frontlys forsamlingen ut av hulrom. To styrepinner som justerer frontlys forsamlingen trenger å løftes, men holde wiggling og trekke frem på montering og det vil etter hvert løsne.

Nå kan du flytte forsamlingen fremover (vær forsiktig så du ikke riper i støtfangeren) og tilgang til ledningsnettet tilkobling og fjærklemmen eller låseringen.

Håndtering av Halogen hodelykt

Pass på ikke å tillate glass pære av hodelykt å komme i kontakt med huden din. Disse typer frontlykter ansette varme interne gasser for å belyse trådene inne i pæren. De får mye varmere enn de gamle sealed beam enheter. Olje og alkalisk i menneskelig hud kan smudge beskyttende glass pære og skape en kompromittert delen av glasset. Dette vil resultere i at pæren ikke varer så lenge som det skal, skade den helt eller i noen ekstreme tilfeller, selv eksplodere inne frontlys forsamlingen. Det vil ikke blåse opp bilen, men det kan føre char merkene på innsiden av frontlys forsamlingen.