Ford Escape Wiper Motor Removal

Ford Escape Wiper Motor Removal


Ford Escape er en effektiv og gass-lagring sport utility vehicle. Som enhver moderne bil, utnytter Escape en in-dash motor å slå sine vindusviskere. Over tid denne motoren kan slites ut, nødvendiggjør en erstatning. Å ha en ny motor montert på et verksted kan være ganske dyrt, så mange hjem mekanikere velger å bytte motor selv. Det første trinn i erstatningsprosessen er fjerning.

Fjern tørkepapir

Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene som holder vindusviskerne på sine fester i bunnen av hver svisker. Skyv vindusviskere ut av sine svinger og deretter bruke en skrutrekker for å fjerne festeboltene rundt plastdeksel som dekker toppen av brannmuren under vindusviskerne. Skyv plastdeksel ut av toppen av motorrommet og legg den til side.

Koble Wiper Motor

Nå inne i motorrommet under førersiden dash og finne den store, sorte sylinder som er viskermotor. Bruk en pipenøkkel for å lokalisere og fjerne de tre boltene montering av motoren på innsiden av brannmuren. Sørg for å bruke en flat skrutrekker til å fjerne frontruten sammenhengen også. Plasser boltene i et magnetisk brett eller på et trygt sted for senere bruk.

Fjern Motor

Koble den elektriske tilkoblingen på baksiden av motoren for hånd og skyv motorpluggen ut av sammenhengen. Manøvrere motor til en posisjon hensiktsmessig å skyve motoren ut av motorrommet. Kontroller motoren for slitasje og sørg for å sammenligne den med motor som du har kjøpt, eller ta den gamle motoren til et verksted, slik at de kan bestille den som passer til din Escape.