Ford E150 Ground Effects

Bakken effekter er tilpasset kroppsdeler som gjør at du kan forvandle en moderat konservativ kjøretøy til en rullende kunstverk. Også kalt body kits, disse samlingene av eksteriørprodukter forbedre bilens grunnkonstruksjon samtidig forbedre aerodynamikk. Du kan tilpasse lager Ford E-150 med stilig bakken effekter. Typiske bakken effekter for E-150 er tilpasset støtfangere, bak støtfangere, spoilere, sideskjørt, tak vinger og vakter for foran, bak og på siden av bilen.

History of Ground Effects

Opprinnelig utviklet for racerbiler for å få dem til å gå raskere, bakken effekter senke bilen, tvinger luften til å gå opp og over bilen. Jim Hall, den første bilen aerodynamicist, begynte å jobbe med et prosjekt for å utforme en vinnende formel en racerbil i 1961 ved hjelp av bakken effekter teknologi. Det tok ham til 1970 for å bringe sitt konsept til å realiseres - en bil som kan konkurrere i Formula One. Selv om han ikke vant, rase tjenestemenn utestengt slike biler på grunn av fordelen de kunne ha i fremtidige løp.

Typer av Ground Effects

Det primære fokus bakken effekter er under og nedre halvdel av kjøretøyet; imidlertid en rekke embellishments er tilgjengelig for Ford E-150 som solskjermer, tak vinger, takluker og spoilere. Med stilig utseende av en racerbil og ytelse for å matche, Ford Econoline, eller E-150, morphs inn i en helt annen maskin når kledd opp i bakken effekter. Mange individuelle valg og komplette samlinger er tilgjengelig der du kan velge.

Grunnleggende bakken effekter

Custom bygge din van kropp til dine egne unike spesifikasjoner er bare ett av de mange fordelene med bakken effekter. For den slanke, rask titt fleste kit entusiaster prøver å oppnå, følger de naturlige linjene i bilen, holde utseendet symmetrisk. Body kits er laget med forbedrede, Grade A, hånd lagt glassfiber med en mikro-veve struktur som gir maksimal stabilitet. Disse pakkene er tilgjengelige fra produsenter som Carbon Creations, RKsport, Wings West, Street Scene, Extreme Dimensions Body Kits og Carid.

Støtfangere og sideskjørt

Blant de mest populære bakken effekter er støtfangere og sideskjørt. Støtfangere er en av de mest betydelige endringene du kan gjøre, både for estetikk og ytelse. En støtfanger kan erstattes helt eller støtfanger dekker som er som et ekstra hudlag kan installeres. Et annet alternativ for støtfangere er å legge en front air dam eller bak skjørt til eksisterende fabrikk støtfangere og male denne add-on tilbehør å matche. Tillegg av sideskjørt skape en slank, lav-profil utseende og fullstendig endre den generelle konturen av Ford E-150.