Flat Screen TV Babyklær

Flat Screen TV Babyklær


Flatskjerm-TV er en viktig sikkerhet bekymring at foreldre har en tendens til å overse når de childproof sine hjem. Som et resultat, er flere og flere barn ender opp i sykehusenes akuttavdelinger med skader forårsaket av fallende møbler, ifølge en studie sitert av MSNBC. Det er også viktig å ta sikkerhetsforanstaltninger med på tribunen som TV-apparater hvile på. Konsekvensene av en TV som faller på en baby eller smårolling kan være svært alvorlige. Imidlertid kan bevissthet, sikkerhetsutstyr og sunn fornuft forhindre disse skadene.

Betydning

Antallet små barn som er rammet av fallende TV har økt dramatisk siden flatskjermer ble populært. Mens de fleste skadene er mindre, har alvorlige utfall, inkludert beinbrudd, hodeskader, nakkeskader og dødsfall skjedde i betydelig antall. Dessverre er det ikke så mye oppmerksomhet om dette problemet som det skal være.

bekymringer

I motsetning til eldre stiler av fjernsynsapparater, flatskjermer er svært topptung. De har baser som er smal, lett og spinkel, med tanke på antall pounds de støtter. Utformingen gjør at relativt små mengder kraft kan føre til flatskjermer å velte. Babyer, småbarn og små barn ikke forstår de mulige konsekvensene av klatring og trekke på store møbler. De fleste mennesker ikke satt opp sine flatskjerm-TVer i henhold til produsentens sikkerhetsinstruksjoner.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Sikkerhetsinnretninger kan bidra til å forhindre skader forårsaket av flat-TV. Foreldre bør legge sine TVer til vegger eller andre stabile strukturer. Dette kan gjøres med solide braketter, sikkerhet stropper eller beslag som er laget spesielt for flatskjermer. Hvis TV-stativet har skuffer, skap eller hyller under settet, iverksette tiltak for å hindre at barn klatrer. Installer sikkerhetslåsene slik at dørene ikke kan åpnes. Tall TV står bør også være festet til veggen.

forebygging tips

Les bruksanvisningen for din flatskjerm-TV og følg instruksjonene for sikkerhet. Sørg for at alle TVer i hjemmet er montert riktig. Hvis flatskjerm er på et stativ, bør møblene være solid og har en bred base. Ikke friste babyer ved å sette ting som kan fange deres interesse, for eksempel leker, nær TV. Lær barna å ikke ta på stativ eller skjerm, og holde et øye med dem i tilfelle de gjør. Plasser TV mot baksiden av stativet.

Størrelse

Husk at en flatskjerm-TV trenger ikke å være stor for å forårsake alvorlig skade på en baby eller smårolling. Selv små modeller er meget tung i forhold til vekten av et spedbarn. De kan lett bli slått over ende og felle et lite barn. I et hjem med barn, bør selv små flatskjerm-TV være sikret slik at de ikke kan falle.